Прескокни до содржина
A+Енергетска ознака и информации за производ

2mодели

Слика од Full HD LED телевизор R45C
Слика од Full HD LED телевизор R45C
Слика од Full HD LED телевизор R45C
Слика од Full HD LED телевизор R45C
Слика од Full HD LED телевизор R45C

Одлични слики, тенок стил

Острите Full HD слики се само почеток. Уживајте во тенок стил кој изгледа одлично кога ќе се монтира на ѕид. Снимајте ТВ емисии на USB уред за да уживате во нив во секое време.

Full HD

Уживајте во филмови, ТВ емисии, игри и многу повеќе со живописни детали во Full HD.

Јасно зголемување на резолуцијата 

Шумот на сликата се намалува за добивање на поостра слика со подобра перцепција на длабочината.

Тенки димензии

Разубавете го секој животен простор со прекрасен стил и најтенки димензии.

Снимање на HDD преку USB

Претворете го вашиот телевизор во дигитален видеорекордер. Складирајте ги вашите омилени емисии на надворешен USB хард диск за да уживате во нив кога ќе посакате.

Детали без пречки

Од слики со шум до јасен приказ - уживајте во врвни детали и текстури, дури и во рамните делови од сликата. Поострите слики имаат придобивка од зголемениот контраст кој ја подобрува длабочината на екранот.

Јасен звук со Clear Phase
ПРЕД CLEAR PHASE
Јасен звук со Clear Phase
ПО CLEAR PHASE

Порамномерен звук

Технологијата за звук ClearPhase детално го прилагодува фреквентниот опсег на звучниците на вашиот телевизор за да добиете побалансирани средни, високи и ниски тонови.

Спецификации и функции
Острите Full HD слики се само почеток. Уживајте во тенок стил кој изгледа одлично кога ќе се монтира на ѕид. Снимајте ТВ емисии на USB уред за да уживате во нив во секое време.
  • Достапни во големина од 102 см (40")

  • Full HD резолуција (1920 x 1080)

  • Јасно зголемување на резолуцијата

  • Тенок дизајн

Вид на задно осветлување
Edge LED
Сооднос на сликата
16:9

Дизајн со кој се води грижа за животната средина

ДОЗНАЈТЕ ПОВЕЌЕ ЗА SONY И ЖИВОТНАТА СРЕДИНА

Компанијата Sony не само што е посветена да ви обезбеди производи, услуги и содржини кои нудат возбудливи доживувања, туку работи и кон исполнување на целта да постигне искористување на животната средина еднакво на нула преку своите деловни активности.

Прочитајте повеќе

ЕКОЛОШКИ КАРАКТЕРИСТИКИ НА ОВОЈ ПРОИЗВОД

  • Контролата на динамичкото задно осветлување, или контрола на осветлување на ниво на точки, ја подобрува енергетската ефикасност преку прилагодување на светлината на екранот според промените на содржината на сликата

  • Режимот за заштеда на енергија заштедува енергија преку прилагодување на светлината на екранот

  • Режимот за исклучување на екранот заштедува енергија преку исклучување на сликата на екранот без потреба да го активирате режимот на подготвеност на телевизорот, а сепак да уживате во звукот