Информации за производот


ЗАШТИТЕН ЗНАК

SONY

ИМЕ НА МОДЕЛ

KD-77AG9

КЛАСА НА ЕНЕРГЕТСКА ЕФИКАСНОСТ

A

Големина на екранот (инчи, мерено дијагонално)

77" (76,7")

Големина на екранот (см, мерено дијагонално)

194,7 см

Потрошувачка на енергија (при работа)

Номинално: 674 W / Стандардно: 211 W

ГОДИШНА ПОТРОШУВАЧКА НА ЕНЕРГИЈА* 

293 kWh/годишно

Потрошувачка на енергија (во режим на подготвеност)

0,50W

Резолуција на екранот (Х x В, точки)

3840x2160