Изберете го вашиот модел

AG9 | MASTER SERIES | OLED | 4K ULTRA HD | ВИСОК ДИНАМИЧКИ ОПСЕГ (HDR) | ПАМЕТЕН ТЕЛЕВИЗОР (ANDROID TV)

Уживајте во реалистични слики и звук со овој иновативен 4K OLED-телевизор

KD55AG9BAEP

4K HDR-телевизор MASTER Series со OLED-екран, процесор за слика X1™ Ultimate и Acoustic Surface Audio+™

BЕнергетска ознака и информации за производ

Информации за производот

Потрошувачка на енергија (во режим на подготвеност)
0,50W
Резолуција на екранот (Х x В, точки)
3840x2160

Боја

Црна

Sony пребарувач на продавници

Побарајте продавница блиску до вас во која го има вашиот производ

Внесете локација или поштенски број или, пак, кликнете два пати на мапата за да ги погледнете достапните продавници
Пронајдете продавница
За
Прикажи
 
Специјална продавница:
Vaio experience продавница Продавница за доживување на производите DSLR продавница