Информации за производот


ЗАШТИТЕН ЗНАК

SONY

ИМЕ НА МОДЕЛ

KD-65AG8

КЛАСА НА ЕНЕРГЕТСКА ЕФИКАСНОСТ

B

Големина на екранот (инчи, мерено дијагонално)

65" (64,5")

Големина на екранот (см, мерено дијагонално)

163,9 см

Потрошувачка на енергија (при работа)

Номинално: 487 W / Стандардно: 167 W

Годишна потрошувачка на енергија*

232 kWh/годишно

Потрошувачка на енергија (во режим на подготвеност)

0,50W

Резолуција на екранот (Х x В, точки)

3840x2160

1) Телевизорот нема копче за исклучување и режим за исклучување:
- Сликата од копчето за исклучување не е присутна на енергетската ознака;
- Потрошувачката на енергија на телевизорот во исклучен режим не е наведена во техничките карактеристики на производот.
2) Буквите „xx“ во името на моделот соодветствуваат на дигиталната ознака на неговиот дизајн на бои или системот на телевизорот, што не влијае врз енергетската ефикасност на телевизорот. Целосното име на моделот е наведено на самиот телевизор или во неговите технички карактеристики.