Изберете го вашиот модел

A1 | OLED |4K ULTRA HD | ВИСОК ДИНАМИЧКИ ОПСЕГ(HDR) | ПАМЕТЕН ТЕЛЕВИЗОР (ANDROID TV)

Гледајте слика со неверојатен контраст на OLED 4K HDR екранот со извонредно тенка рамка, технологија Acoustic Surface™ и Android TV.

KD55A1BAEP

OLED 4K HDR телевизор со 4K HDR процесор X1™ Extreme, технологија Acoustic Surface™ и Android TV

BЕнергетска ознака и информации за производ

Информации за производот

Потрошувачка на енергија (во режим на подготвеност)
0,50W
Резолуција на екранот (Х x В, точки)
3840x2160

Sony пребарувач на продавници

Побарајте продавница блиску до вас во која го има вашиот производ

Внесете локација или поштенски број или, пак, кликнете два пати на мапата за да ги погледнете достапните продавници
Пронајдете продавница
За
Прикажи
 
Специјална продавница:
Vaio experience продавница Продавница за доживување на производите DSLR продавница