Прескокни до содржина

A1

Доживејте сосема нов свет

ТЕЛЕВИЗОРИ

A1 | OLED | 4K Ultra HD | Висок динамички опсег(HDR) | Паметен телевизор (Android TV)

A1

Слика од A1 4K HDR OLED телевизор со Acoustic Surface™

139 см (55")|164 см (65")

BЕнергетска ознака и информации за производ

2mодели

Најдобри карактеристики

Доживејте сосема нов свет

Погледнете ја рекламата за најновиот телевизор и видете како A1 создава неверојатно доживување.

Откријте нови доживувања

Погледнете и дознајте како овој телевизор ќе го збогати вашиот живот.

Сè друго се засенува

Вистинска реалност со длабоки црни тонови и природни бои. Со прецизна и посебна контрола на над 8 милиони самоосветлувачки точки преку процесорот X1 Extreme™, OLED телевизорот на Sony создава исклучителен и беспрекорен контраст.

4K HDR процесор X1 Extreme од Sony

Вистински начин на кој треба да се доживее реалноста

4K HDR Processor X1™ Extreme

X1 Extreme ги прикажува сликите и боите како што се во реалноста, така како што сакате да ги видите.

Откријте ги деталите со 4K HDR

Висок динамички опсег 4K

За да обезбеди врвен квалитет на сликата, овој телевизор ја спојува неверојатната 4K острина со светлината, боите и деталите на високиот динамички опсег (HDR). Површините со темни сенки и сончева светлина сега се јасни и полни со детали.

Висок динамички опсег 4K од Sony
TRILUMINOS екран

Брилијантноста на животот прикажана со повеќе бои

TRILUMINOS™ екран

Гледајте живописни и реални бои околу вас. TRILUMINOS екранот користи поширока палета на бои и ги репродуцира реалистично сите тонови и нијанси од палетата.

ТЕХНОЛОГИЈА ACOUSTIC SURFACE™

Најдобриот звук што не сте го виделе

За разлика од повеќето звучници во телевизорите, звукот излегува од целиот екран и ве опкружува со нови и возбудливи забавни доживувања. Сликата и звукот се во совршена хармонија. 

Софистицираност од 360 степени 

Овој OLED телевизор е прекрасен. Неговиот дизајн виртуелно ги отстранува држачот и звучниците за да изгледа дека лебди, оставајќи ја само брилијантноста на сликата.

Повлекување

Истражувајте нови светови само преку говор

Пронајдете ја сета забава за која сте сонувале - само изговорете и добијте ја веднаш. Овој 4K Android TV™ се одликува со напредна гласовна контрола и може веднаш да ви прикаже филмови и серии преку апликации или емитувања.

Netflix ги препорачува нашите 4K телевизори со Android

Netflix ви нуди едноставен начин да препознавате телевизори со подобри перформанси, полесен пристап до апликации и нови функции. Со телевизорите што ги препорачува Netflix ќе уживате во популарни серии и филмови со наменско копче и гласовна контрола.

Телевизор препорачан од Netflix
Видеоснимки од типот „на кој начин“

Видеоснимки од типот „на кој начин“ за телевизори

Дали имате прашања за поставувањето и користењето на вашиот телевизор? Или, пак, како да го поврзете со друга опрема. Нашите видео водичи ќе ви објаснат сè чекор по чекор.

Спецификации и функции
Уживајте во неверојатен контраст на OLED 4K HDR телевизорот со 8 милиони самоосветлувачки точки. Сликите се реални, имаат најдлабоки црни тонови и прикажуваат детални сенки и живописни бои. Иновативната технологија Acoustic Surface™ нуди одличен звук што излегува директно од екранот.
  • Достапни во големина од 139 см (55"), 164 см (65")

  • Висок динамички опсег 4K

  • 4K HDR Processor X1™ Extreme

  • OLED

  • Технологија Acoustic Surface™