WE66 | LED | FULL HD | ВИСОК ДИНАМИЧКИ ОПСЕГ (HDR) | ПАМЕТЕН ТЕЛЕВИЗОР

Гледајте неверојатно детални Full HD слики, подобрени со волшебното зголемување на резолуцијата со X-Reality™ PRO.

KDL40WE660BAEP

Full HD телевизор со X-Reality™ PRO, копче за YouTube™ и X-Protection PRO.

A+Енергетска ознака и информации за производ

Информации за производот

Потрошувачка на енергија (во режим на подготвеност)
0,50W
Резолуција на екранот (Х x В, точки)
1920x1080

Sony пребарувач на продавници

Побарајте продавница блиску до вас во која го има вашиот производ

Внесете локација или поштенски број или, пак, кликнете два пати на мапата за да ги погледнете достапните продавници
Пронајдете продавница
За
Прикажи
 
Специјална продавница:
Vaio experience продавница Продавница за доживување на производите DSLR продавница