RE45

Уживајте во потполно јасни слики и звук
СИТЕ ТЕЛЕВИЗОРИ

RE45 | LED | Full HD | Висок динамички опсег (HDR)

RE450 / RE453 / RE455 Series
Слика од RE45 Full HD HDR телевизор со X-Reality PRO

102 см (40")

A+Енергетска ознака и информации за производ

3mодели

Најдобри карактеристики

ВИСОК ДИНАМИЧКИ ОПСЕГ

Прекрасни светли тонови и текстури

Со високиот динамички опсег (HDR) се зачувуваат деталите што се губат во најтемните и најсветлите површини на сликата. Погледнете ги текстурите на блескавото метално крило на авинот и рефлексијата на сончевите зраци од трупот на авионот.

Full High Definition
Поголема јасност, повеќе детали, поголемо воодушевување

Full High Definition

Уживајте во исклучителни детали и текстури на овој Full HD телевизор. Сите содржини што ги гледате ќе бидат подобрени, со минимален шум и максимална привлечност. Погледнете ја разликата кај зградите и морските пејзажи.

Одново откријте го секој детаљ

X-Reality™ PRO

Технологијата за X-Reality PRO ги подобрува сите точки за да добиете исклучителна јасност. Сцените се споредуваат со база на податоци за подобрување на сликите и намалување на шумот. Површините на зградите и бродовите се подобруваат со врвни детали.

X-Reality™ PRO
ClearAudio+
Создадени за слушање

ClearAudio+

Направете го слушањето реалистично како и гледањето. ClearAudio+ го прилагодува звукот од телевизорот за добивање на прекрасно и емотивно доживување што ќе ве опкружи. Слушајте музика и дијалог со поголема острина и отсечност, независно што гледате.

Гледајте повеќе слики и помалку кабли

Уживајте во забавата без пречки. Тенката рамка со завршна обработка со изглед на алуминиум ќе ви го насочи вниманието кон екранот. Каблите се скриени пред и зад држачот за да се добие чист и уреден изглед.

Спецификации и функции

Кристално чистата слика заслужува совршено чист звук. Со Full HD сликите, подобрени со зголемувањето на резолуцијата со X-Reality™ PRO и звукот кој оживува преку ClearAudio+, сè што ќе гледате ќе биде поостро, почисто и повозбудливо. Сите спецификации ќе бидат достапни наскоро.
  • Достапни во големина од 102 см (40")

  • Висок динамички опсег

  • Full HD резолуција (1920 x 1080)

  • X-Reality™ PRO

  • ClearAudio+

Дизајн со кој се води грижа за животната средина

ДОЗНАЈТЕ ПОВЕЌЕ ЗА SONY И ЖИВОТНАТА СРЕДИНА

Компанијата Sony не само што е посветена да ви обезбеди производи, услуги и содржини кои нудат возбудливи доживувања, туку работи и кон исполнување на целта да постигне искористување на животната средина еднакво на нула преку своите деловни активности.

Прочитајте повеќе

ЕКОЛОШКИ КАРАКТЕРИСТИКИ НА ОВОЈ ПРОИЗВОД

  • Контролата на динамичкото задно осветлување, или контрола на осветлување на ниво на точки, ја подобрува енергетската ефикасност преку прилагодување на светлината на екранот според промените на содржината на сликата

  • Режимот за заштеда на енергија заштедува енергија преку прилагодување на светлината на екранот

  • Режимот за исклучување на екранот заштедува енергија преку исклучување на сликата на екранот без потреба да го активирате режимот на подготвеност на телевизорот, а сепак да уживате во звукот