RE40

Јасни слики со приближен Full HD квалитет

ТЕЛЕВИЗОРИ

RE40 | LED | HD Ready | Висок динамички опсег (HDR)

RE400 / RE403 / RE405 Series

Слика од RE40 R40E LED HDR ТЕЛЕВИЗОР со X-Reality PRO
AЕнергетска ознака и информации за производ

3mодели

Најдобри карактеристики

ВИСОК ДИНАМИЧКИ ОПСЕГ

Прекрасни светли тонови и текстури

Со високиот динамички опсег (HDR) се зачувуваат деталите што се губат во најтемните и најсветлите површини на сликата. Погледнете ги текстурите на блескавото метално крило на авинот и рефлексијата на сончевите зраци од трупот на авионот.

X-Reality™ PRO

Одново откријте го секој детаљ

X-Reality™ PRO

Технологијата за X-Reality PRO ги подобрува сите точки за да добиете исклучителна јасност. Сцените се споредуваат со база на податоци за подобрување на сликите и намалување на шумот. Површините на зградите и бродовите се подобруваат со врвни детали.

Создадени за слушање

ClearAudio+

Направете го слушањето реалистично како и гледањето. ClearAudio+ го прилагодува звукот од телевизорот за добивање на прекрасно и емотивно доживување што ќе ве опкружи. Слушајте музика и дијалог со поголема острина и отсечност, независно што гледате.

ClearAudio+

Гледајте повеќе слики и помалку кабли

Гледајте без пречки. Тенката рамка со завршна обработка со изглед на алуминиум ќе ви го насочи вниманието кон екранот. Каблите се скриени пред и зад држачот за да се добие чист и уреден изглед.

Спецификации и функции
Пренесете ја вашата забава поблиску до неверојатниот квалитет на Full HD со извонредното зголемување на резолуцијата со X-Reality™ PRO. Со ClearAudio+, можете да уживате во звук кој е јасен и остар колку и сликата што ја гледате. Сите спецификации ќе бидат достапни наскоро.
  • Достапни во големина од 80 см (32")

  • D5_HDR

    Висок динамички опсег

  • WXGA резолуција

  • X-Reality™ PRO

  • ClearAudio+

Дизајн со кој се води грижа за животната средина

ДОЗНАЈТЕ ПОВЕЌЕ ЗА SONY И ЖИВОТНАТА СРЕДИНА

Компанијата Sony не само што е посветена да ви обезбеди производи, услуги и содржини кои нудат возбудливи доживувања, туку работи и кон исполнување на целта да постигне искористување на животната средина еднакво на нула преку своите деловни активности.

Прочитајте повеќе

ЕКОЛОШКИ КАРАКТЕРИСТИКИ НА ОВОЈ ПРОИЗВОД

  • Контролата на динамичкото задно осветлување, или контрола на осветлување на ниво на точки, ја подобрува енергетската ефикасност преку прилагодување на светлината на екранот според промените на содржината на сликата

  • Режимот за заштеда на енергија заштедува енергија преку прилагодување на светлината на екранот

  • Режимот за исклучување на екранот заштедува енергија преку исклучување на сликата на екранот без потреба да го активирате режимот на подготвеност на телевизорот, а сепак да уживате во звукот