НОСАЧ ЗА МОНТИРАЊЕ НА ЅИД

Носач за монтирање на ѕид за телевизорите BRAVIA™ XE94/XE93

SU-WL840 / SU-WL845
Слика од Носач за монтирање на ѕид за телевизорите BRAVIA™ XE94/XE93
Слика од Носач за монтирање на ѕид за телевизорите BRAVIA™ XE94/XE93
Слика од Носач за монтирање на ѕид за телевизорите BRAVIA™ XE94/XE93
Слика од Носач за монтирање на ѕид за телевизорите BRAVIA™ XE94/XE93

Функции

Поставете го телевизорот рамно на ѕидот

Искористете го вашиот простор максимално. Со овој носач за монтирање на ѕид можете да го поставите вашиот BRAVIA™ телевизор од сериите XE94/XE93 рамно на ѕидот, исто како слика. 

Подобро гледање, полесен пристап

Носачот се врти до 15° или 13° во секоја насока за лесно прилагодување на телевизорот за да одговара на вашиот простор и на вашите потреби. Добијте лесен пристап до приклучоците и гледајте од оптималниот агол за гледање. 

Спецификации

Специјално дизајниран за телевизорите од сериите XE94/XE93, овој носач за монтирање ви овозможува безбедно да го поставите вашиот телевизор на ѕид. Тој исто така ви овозможува да го вртите телевизорот до 15° или 13° во секоја насока за лесен пристап до приклучоците и оптимален агол на гледање.
  • SU-WL845 - дизајниран за телевизорите од сериите XE94/XE93 од 165 см (65”) и 191 см (75”): се врти до 30° (15° десно, 15° лево)

  • SU-WL840 - дизајниран за телевизорите од сериите XE94/XE93 од 139 см (55”): се врти до 26° (13° десно, 13° лево)

  • Овозможува закачување и оддалечување на телевизорот максимум 45 мм од ѕидот за серијата XE93 од 139 см (55”) и 165 см (65”), односно 73 мм за серијата XE94 од 191 см (75”).

  • Овозможува лесен пристап до приклучоците при монтирање на ѕид

  • Дизајниран за безбедно и едноставно инсталирање

Дознајте повеќе за функциите за заштеда на енергија и нашата посветеност кон животната средина за поодржлива иднина Посетете го нашиот еко веб-сајт