Слика од Носач за монтирање на ѕид SU-WL450
Спецификации
  • Тенок додаток за LCD телевизори BRAVIA® со големина од 32” до 65"

  • Изберете помеѓу 2 стила за монтирање на ѕид - стандардно и тенко монтирање

Дознајте повеќе за функциите за заштеда на енергија и нашата посветеност кон животната средина за поодржлива иднина Посетете го нашиот еко веб-сајт