Слика од Далечински управувач со гласовна контрола
Слика од Далечински управувач со гласовна контрола

Функции

Копче за микрофон 

Со копчето за микрофон можете лесно да пребарувате секакви содржини преку далечинскиот управувач. Само притиснете го копчето и разговарајте со телевизорот. Без менија што одземаат време или сложени поставки.

Копчиња Netflix и Google Play 

Пронајдете ги омилените филмови и ТВ серии за неколку секунди со притиснување на копчето Netflix - тоа ја отвора апликацијата Netflix. Или, пак, пребарувајте апликации, игри и многу повеќе со притиснување на копчето Google Play. Благодарение на пристапот до целата ваша забава со еден допир, овој далечински управувач овозможува лесно користење.

Спецификации

Едноставен далечински управувач со копче за микрофон за брзо активирање на функцијата за гласовно пребарување на вашиот Android TV. Наменските копчиња за Netflix и Google Play овозможуваат лесно пронаоѓање на забавата како никогаш досега. Далечинскиот управувач се одликува и со гумен слој што е отпорен на прав и овозможува полесно чистење.
  • Копче за микрофон за гласовно пребарување

  • Копче Netflix за лесен пристап до апликацијата Netflix

  • Копче Google Play за лесен пристап до филмови од Google Play

  • Гумен слој што е отпорен на прав

Дознајте повеќе за функциите за заштеда на енергија и нашата посветеност кон животната средина за поодржлива иднина Посетете го нашиот еко веб-сајт