ТЕЛЕВИЗОРИ

Далечински управувач со подлога на допир за телевизор

RMF-TX100E

Слика од Далечински управувач со подлога на допир за телевизор
Слика од Далечински управувач со подлога на допир за телевизор
Спецификации
Вашиот телевизор никогаш не бил поинтуитивен. Прелистувајте ги опциите за забава беспрекорно со подлогата на допир – или само кажете што сакате да гледате, а далечинскиот управувач на допир ќе се погрижи за останатото. Тој се поврзува преку NFC, така што ќе можете и да споделувате содржини од паметни уреди кои поддржуваат NFC на големиот екран.
  • Интуитивно ракување со подлога за допир

  • Вграден микрофон за гласовно пребарување

  • NFC пресликување со еден допир

  • Безжична врска од 2,4GHz

  • Компатибилност со IR емитер

Дознајте повеќе за функциите за заштеда на енергија и нашата посветеност кон животната средина за поодржлива иднина Посетете го нашиот еко веб-сајт