Звук и слика 
во совршена хармонија

BRAVIA СО ГОЛЕМ ЕКРАН

Забава во домот со телевизор со голем екран
OLED со чисти црни бои. Прекрасен звук. 
Усовршена реалност

Ние сме посветени во дизајнирањето телевизори што ја отсликуваат замислата на креаторот. MASTER Series ги исполнува критериумите на нашите инженери и реално ги прикажува сликите. За прв пат, креаторите можат да бидат креативни и да видат како нивната визија се репродуцира во домот. 

Уживајте во реалниот свет

Нашите OLED-телевизори постигнуваат совршена хармонија меѓу сликата и звукот. Гледајте чисти црни бои за неверојатен контраст и слушајте звук директно од екранот за најреалистично доживување.

Почувствувајте ја убавината на 4K HDR телевизорите

Нашите 4K HDR-телевизори нудат спој од врвниот 4K-квалитет со светлината, боите и деталите на високиот динамички опсег и внесуваат неверојатна реалистичност во сите сцени.

Извлечете максимум од телевизорот

Практични водичи и видеоснимки од типот „на кој начин“ кои ќе ви помогнат

Од совети за монтирање на телевизорот на ѕид до совети за прилагодување на поставките за сликата или родителската контрола, пронајдете сè што сакате да дознаете на брз и едноставен начин со нашата колекција на видеоснимки од типот „на кој начин“.

Звучник во вид на лента со висока резолуција

Внесете реалистичност во дијалозите, музиката и ефектите со кристално чист тродимензионален звук, звук со висока резолуција и моќен бас од безжичниот сабвуфер. Уживајте во ново ниво на звук од домашно кино со дизајн што одговара на вашиот BRAVIA телевизор.

4K проектори од Sony
Кино 4K проектори

Вашата дневна соба ќе се претвори во удобно, пријатно кино; уживајте во неверојатните филмови со неверојатна реалистичност.

4K медиумски плеери од Sony
Филмска ноќ во 4K

Проследувајте 4K видеоснимки од услуги како Netflix за избор помеѓу безброј филмови, сите на барање.

Вашите омилени филмови - беспрекорни

Подобрете го гледањето во 4K со живописните бои и деталната репродукција на Blu-ray плеерите од Sony.

Кино квалитет на звукот кој ви одговара

Без разлика дали гледате во мал стан во центарот на градот или во широка дневна соба во предградие, ние ви нудиме опции со кои ќе го комплетирате поставувањето на вашето домашно кино.

Звучник во вид на лента од Sony кој нуди опкружувачки звук како во кино
Елеганција која ќе ви заштеди простор

Звучник во вид на лента од Sony кој нуди опкружувачки звук како во кино

Домашно кино со опкружувачки звук од Sony
Кино вечер—во вашиот дом

Добијте вистински опкружувачки звук со 5.1 канали со "сè во едно" систем.