Најдоброто од Sony

Најважни технологии од Sony
Технологија на екран
Технологија на екран

Најновите BRAVIA® технологии на Sony прикажуваат содржини со ненадмината боја и острина.

Технологија за обработка на слика
Технологија за обработка на слика

Врвните технологии за фото апарати од Sony, како Exmor® CMOS сензорот, нудат извонреден квалитет на слика.

Технологија на звук
Технологија на звук

Водечките аудио иновации на Sony, како режимот ClearAudio+, создаваат неверојатно чист звук.

Апликација Signature, онлајн услуги

Нова генерација на медиумски апликации од Sony.

Нова генерација медиумски апликации/услуги од Sony

Комбинирајќи го најдоброто од технологиите на Sony, медиумските апликации на Sony ви нудат непречен пристап до онлајн и офлајн услуги за забава со практичен кориснички интерфејс. Уживајте и споделувајте ги вашите фотографии, музика и видео записи.

PlayStation Music
PlayStation Music

Сега Spotify е достапен на PlayStation Music. Слушајте милиони песни на барање со Spotify на конзолата PlayStation®4, конзолата PlayStation®3 и Xperia™ уреди.

PlayStation Video
PlayStation Video

Директен пристап до најдобрите филмски хитови, независни филмски хитови и класични филмови.

PlayMemories Online
PlayMemories Online

Претворете ги вашите фотографии и видео снимки во прекрасни спомени. Можете да ги организирате и да уживате во нив на различни уреди.

PlayStation® Mobile
PlayStation® Mobile

Понесете одлични игри насекаде со услугата PlayStation® Mobile која нуди ниво на играње какво што очекувате.

Reader™ Store
Reader™ Store

Запознајте се со услугата Reader™ Store, домот на Sony за електронски книги кој нуди најпродавани книги, нови изданија и класици.

Доживување со еден допир

Уживајте во предностите на едноставното поврзување без кабли и лозинки со функциите на еден допир.

Слушање со еден допир
Слушање со еден допир

Уживајте во гласната репродукција на вашите омилени содржини од паметниот телефон.

Пресликување на слика со еден допир
Пресликување на слика со еден допир

Специјалните фотографии оживуваат на големиот, прекрасен екран.

Споделување со еден допир
Споделување со еден допир

Меѓусебното допирање на два компатибилни уреди овозможува едноставно споделување на фотографии.

Далечински управувач со еден допир
Далечински управувач со еден допир

Постигнете повеќе со вашиот паметен телефон или таблет уред. Контролирајте го вашиот Cyber-shot кој е компатибилен со Wi-Fi® од далечина.