• Тежина

    Прибл. 180 гр.

   • Контрола на јачина на звук

    Да

   • Вид на слушалки

    Затворени динамички

   • Влез(ови)

    Микро USB, мини стерео приклучок

   • Должина на кабел

    Прибл. 1,2 м

   • Фреквентен одзив(комуникација преку Bluetooth®)

    20 Hz - 20.000 Hz (семплирање со 44,1 kHz) / 20 Hz - 40.000 Hz (LDAC семплирање со 96 kHz, 990 kbps)

   • Магнет 

    Неодимиум

   • NFC

    Да

   • Импеданса (оми)

    18 оми (1 kHz) (при поврзување преку кабелот за слушалки)

   • Приклучник

    Позлатен мини стерео приклучок во форма на L

   • Пасивно функционирање

    Да

   • Фреквентен одзив

    5 Hz - 40.000 Hz (JEITA)

   • DSEE HX

    Да

   • Вид на жица

    Едностран (отстранлив)

   • Звучник

    40 мм, во вид на купола (CCAW звучна намотка)

   • S-Master HX

    Не

   • Начин на носење

    Преку уво

   • Чувствителности (dB/mW)

    100 dB/mW (1 kHz) (при поврзување преку кабелот за слушалки)

   • Време на полнење на батеријата

    Прибл. 4 часа

   • Метод за полнење на батеријата

    USB

   • Траење на батеријата(континуирано време за репродукција на музика)

    Макс. 24 часа

   • Траење на батеријата(време на мирување)

    Макс. 250 часа

   • Поддржан(и) аудио формат(и)

    SBC, AAC, aptX, aptX HD, LDAC

   • Фреквентен опсег

    2,4GHz фреквентен појас

   • Верзија на Bluetooth®

    Верзија 4.1

   • Поддршка за заштита на содржини

    SCMS-T

   • Ефективен опсег

    Прибл. опсег на видливост 30ft (10м)

   • Профил

    A2DP, AVRCP, HFP, HSP

  • Футрола за носење
  • Кабел за слушалки (прибл. 1,2 м)
  • USB кабел: Микро USB (прибл. 50 см)