• Тежина

    Прибл. 8,5 гр. x 2

   • Контрола на јачина на звук

    -

   • Вид на слушалки

    Затворени, динамички

   • Должина на кабел

    -

   • Фреквентен одзив(комуникација преку Bluetooth®)

    20 Hz - 20.000 Hz (семплирање со 44,1 kHz)

   • Магнет 

    Неодимиум

   • NFC

    Да (торбичка)

   • Приклучник

    -

   • Пасивно функционирање

    -

   • DSEE HX

    Да

   • Звучник

    6 мм, во вид на купола (звучна намотка CCAW)

   • Отпорност на вода

    -

   • Фреквентен одзив (активен режим) 

    -

   • Чувствителности (dB/mW)

    -

   • Траење на батеријата(време на мирување)

    Макс. 9 часа (вклучен NC) / макс. 15 часа (исклучен NC)

   • Траење на батеријата(континуирано време за репродукција на музика)

    Макс. 6 часа (вклучен NC) / макс. 8 часа (исклучен NC)

   • ТРАЕЊЕ НА БАТЕРИЈАТА(ВРЕМЕ НА КОНТИНУИРАНА КОМУНИКАЦИЈА)

    Макс. 4 часа (вклучен NC) / макс. 4,5 часа (исклучен NC)

   • Метод за полнење на батеријата

    Полнење преку USB (со торбичката)

   • Време на полнење на батеријата

    Прибл. 1,5 часа

   • Поддржан(и) аудио формат(и)

    SBC, AAC

   • Фреквентен опсег

    2.4 GHz појас (2.4000GHz-2.4835GHz)

   • Верзија на Bluetooth®

    Спецификација на Bluetooth® верзија 5.0

   • Поддршка за заштита на содржини

    SCMS-T

   • Ефективен опсег

    Прибл. опсег на видливост 30ft (10м)

   • Профил

    A2DP, AVRCP, HFP, HSP

   • Преклопник ON/OFF (вклучување/исклучување) за поништување на шумот

    Да

   • Автоматско AI поништување на шум

    -

   • Тежина

    Прибл. 77 гр.

   • Димензии

    -

   • Време на полнење на батеријата

    Прибл. 3,5 часа

  • USB кабел: USB Type-C TM (прибл. 20 см)