• Динамичен вид

    Да

   • Должина на кабелот (м)

    нема

   • Фреквентен одзив (Hz)

    4-80.000Hz

   • Приклучник

    нема

   • Вид на жица

    PCOCC

   • Време на полнење

   • Тежина (г)

    297 гр.

   • Затворен вид

    Да

   • Опкружувачки вид

    Да

   • Време на користење

    30 ч.

   • Контрола на јачина на звук

    Да

   • Магнет 

    Неодимиум

   • Мембрана

    Дијафрагма со течни кристали и слој од полимер

   • Звучник (мм)

    40мм(HD звучник), во вид на купола

   • Тело на микрофонот

    Да (електрет кондензатор)

   • Насока на микрофонот

    Во сите насоки

   • Контрола на одзив за ритамот

    Да

   • Структура на превиткување

    Да

   • Удобен затворен дизајн

    Да

   • LCP дијафрагма

    Да

   • Структура со оски кои се превиткуваат навнатре

    Да

   • Нечујни споеви

    Да

   • S-Master / дигитално подобрување на звукот

    Да

   • Засечен кабел кој не се заплеткува

    Да

   • Други

    Кабел за поврзување (1,5m), упатство за користење

   • Адаптер за напојување

    Микро USB кабел (50см)

   • Футрола / торба за носење

    Футрола

  • Футрола за носење
  • USB кабел
  • Гарантен лист