• 720p

    ДА

   • 576p

    ДА

   • 24p влез

    ДА(HDMI®)

   • 480p

    ДА

   • 576i

    ДА

   • 1080i

    ДА

   • 1080p

    ДА(HDMI®/компонентен)

   • Тајмер за вклучување/исклучување (со прилагодување на време)

    ДА

   • Часовник

    ДА

   • Тајмер за заспивање

    ДА

   • Далечински управувач

    RM-ED035

   • Држач за на маса

    Испорачан

   • AC кабел

    ДА

   • VESA отвори за монтажа

    ДА

   • Упатство за употреба

    ДА

   • USB Wi-Fi адаптер

    UWA-BR100 (изборно)

   • Носач за на ѕид

    SU-WL500 (изборно)

   • VESA димензии на завртки (тип/должина)

    M6

   • VESA поставеност на отворите (см)

    40 x 30

   • Дигитален засилувач

    ДА

   • Излезна моќност (W)

    20W (10W x 2)

   • S-Force преден опкружувачки звук

    Dolby® Digital Plus

   • Исклучување на звучник

    ДА

   • 5.1-канален аудио излез

    ДА

   • Dolby® Digital

    ДА

   • Режим на опкружувачки звук

    Кино/музика/спорт/игри

   • Dolby® Digital Plus

    ДА

   • Рамномерен звук

    ДА

   • Режим на звук

    Динамички/стандарден/јасен говор

   • NTSC 3.58/4.43 (видео влез)

    ДА

   • Secam

    ДА

   • PAL

    ДА

   • DLNA

    ДА

   • Влез RCA AV

    ДА

   • Scart влезови (RGB)

    2

   • Компонентни влезови

    1

   • Дигитален аудио излез (оптички)

    1

   • DLNA рендерирање

    Фотографии (jpeg)/Музика(LPCM/MP3)/Видео(MPEG2/AVCHD)

   • Влез RF

    ДА

   • Безжична мрежа

    Подготвени

   • DLNA клиент

    Фотографии (jpeg)/Музика(LPCM/MP3)/Видео(MPEG2/AVCHD)

   • Влез за картичка PCI

    ДА

   • Мини приклучок (слушалки) (мм)

    3.5

   • BRAVIA Sync

    ДА

   • PC влез (15-пински D-Sub) + аудио влез

    ДА

   • BRAVIA Internet Video

    ДА

   • HDMI™ влезови

    4(2 странични/2 задни)

   • Можности за HDMI™ PC сигнал

    ДА

   • Композитен видео влез

    1

   • USB 2.0 влез

    1

   • Без држач за на маса (Ш x В x Д,)

    132,4 x 79,5 x 10,5

   • Со држач за на маса (Ш x В x Д, см)

    132,4 x 83,2 x 35,0

   • (Ш х В х Д, мм)

    156,2 x 87,2 x 23,7

   • Опсег на завртување

    20° лево/десно

   • Завртување

    ДА

   • Потрошувачка (режим на користење во продавница) (W)

    263, 164

   • Потрошувачка на струја (во режим на подготвеност) (W)

    0,20

   • Количество жива (мг)

    56,0

   • Сооднос на најголемо осветлување

    66%

   • Тежина без држач за на маса (кг)

    26,7

   • Боја

    Црна

   • Тежина со држач за на маса (кг)

    30,7

   • Количество олово

    ДА

   • XrossMediaBar™ (XMB™)

    ДА

   • Индексна табела на програми

    ДА

   • Родителска брава

    ДА

   • Упатство за користење преку екранот

    ДА

   • Автоматска подготвеност

    ДА

   • Шпански изборник

    ДА

   • Фински изборник

    ДА

   • Италијански изборник

    ДА

   • Словенечки изборник

    ДА

   • Каталонски изборник

    ДА

   • Грчки изборник

    ДА

   • Норвешки изборник

    ДА

   • Шведски изборник

    ДА

   • Дански изборник

    ДА

   • Унгарски изборник

    ДА

   • Англиски изборник

    ДА

   • Германски изборник

    ДА

   • Чешки изборник

    ДА

   • Португалски изборник

    ДА

   • Холандски изборник

    ДА

   • Полски изборник

    ДА

   • Романски изборник

    ДА

   • Бугарски изборник

    ДА

   • Француски изборник

    ДА

   • Словачки изборник

    ДА

   • Руски изборник

    ДА

   • Естонски изборник

    ДА

   • Турски изборник

    ДА

   • Резолуција на екранот (точки)

    1920 x 1080

   • Режим 4:3

    ДА

   • Динамички контраст

    Високо

   • Интелигентен режим

    ДА

   • Слика и Слика

    ДА

   • Сооднос на сликата на екранот

    16:9

   • USB музички плеер

    ДА (mp3)

   • Режим на слика

    Живописно/стандардно/прилагодување по желба/кино/игри (стандардно/оригинално)/графика/спорт/фото (живописно/стандардно/оригинално/прилагодување по желба)

   • Ambient Sensor

    ДА

   • Режим на заштеда на енергија

    ДА

   • Live Colour

    ДА

   • Заднинско осветлување

    CCFL

   • PhotoTV HD

    ДА

   • BRAVIA ENGINE 3

    ДА

   • Технологија на приказот

    LCD екран

   • Автоматско поставување на сликата (со HDMI™)

    Кино/спорт/музика/фото/графика/игри

   • Режим 14:9

    ДА

   • 3D Comb филтер

    ДА

   • USB видео плеер

    ДА (AVC/AVCHD/DivX/MPEG4)

   • Слика во слика

    PC влез/ТВ канали и CVBS

   • Широк режим

    ДА

   • Режим на рамка за слики

    ДА

   • Еко поставки

    ДА

   • 24p True Cinema™

    ДА

   • Scene Select

    Автоматски/кино/игри/музика/фото/спорт/графика/исклучено

   • Theatre режим

    ДА

   • CineMotion/режим на филм/Cinema Drive

    ДА

   • Режим на зумирање

    ДА

   • MotionFlow 100Hz

    ДА

   • Photo Map

    Не е достапно повеќе

   • Интелигентна слика

    ДА

   • MPEG редукцијата на шумот

    ДА

   • Напредно зголемување на контрастот (ACE)

    ДА

   • Прескокнување на вовед

    Автоматски

   • Заштеда на енергија + исклучување на слика

    ДА

   • AFD (автоматска детекција на форматот)

    ДА

   • Големина на екранот (см)

    139, 55

   • Автоматски фото режим (DLNA/USB/HDMI™)

    ДА (преку HDMI®/USB/DLNA)

   • USB фото прегледувач

    ДА (jpeg/RAW)

   • D/K

    ДА

   • NICAM

    ДА

   • B/G

    ДА

   • I

    ДА

   • L

    ДА

   • EPG (NexTView / Digital EPG)

    ДА

   • Телетекст

    ДА

   • Меморија на текст страници

    1000

   • Омилени канали

    ДА (подобрен кориснички интерфејс)

   • Покриеност на канали CATV

    S1-S20

   • Покриеност на каналите HYPER

    S21-S41

   • Бр. на приемници

    1

   • Дигитален антенски приемник (MPEG-2)

    ДА (DVB-T)

   • Приемник за дигитална кабелска телевизија (за ТВ операторите кои нудат поддршка)

    DVB-C

   • Прескокнување на канали

    ДА

   • Покриеност на каналите VHF

    E2-E12

   • Аналоген антенски приемник

    ДА

   • Автоматско наоѓање на каналите при вклучувањето

    ДА

   • Автоматско означување

    ДА

   • CI+ можности (за кабелските оператори кои нудат поддршка)

    ДА

   • Означување на станици

    ДА

   • Покриеност на каналите UHF

    E21-E69

   • High Definition ТВ приемник (MPEG-4) - H.264 (кај операторите кои нудат поддршка)

    ДА