• Режим 4:3

    ДА

   • Интелигентен режим

    ДА

   • Резолуција на екран

    1366 x 768

   • Сооднос на сликата на екранот

    16:9

   • Режим на слика

    Живописно/стандардно/прилагодување по желба

   • Технологија на приказот

    LCD екран

   • Дигитален чешлест филтер

    ДА

   • BRAVIA технологија

    ДА

   • Режим 14:9

    ДА

   • Широк режим

    ДА

   • Агол на гледање (°)

    178

   • Режим на зумирање

    ДА

   • Сензор за светло

    ДА

   • Прескокнување на вовед

    Упатство

   • Заштеда на енергија + исклучување на слика

    ДА

   • Големина на екранот (инчи)

    46, 117

   • 720p

    ДА

   • 576p

    ДА

   • 480p

    ДА

   • 576i

    ДА

   • 1080i

    ДА

   • NTSC 3.58/4.43 (видео влез)

    ДА

   • Secam

    ДА

   • PAL

    ДА

   • Дигитален засилувач

    ДА

   • Излезна моќност (W)

    10W + 10W (вкупно 20W)

   • BBE® Digital

    ДА

   • SRS® TruSurround XT®

    ДА

   • Режим на звук

    Стандардно/динамично/прилагодување по желба

   • Автоматско прилагодување на јачина на звук

    Да

   • Влез RCA AV

    1

   • Scart влезови (RGB)

    2

   • Компонентни влезови

    1

   • Влез RF

    ДА

   • 4-пински (Y/C) влез (S Video)

    ДА

   • Влез за картичка PCI

    ДА

   • Мини приклучок (слушалки) (мм)

    3.5

   • PC влез (15-пински D-Sub) + аудио влез

    ДА

   • Аудио излез RCA

    ДА

   • HDMI™ влезови

    1

   • Родителска брава

    ДА

   • OSD мени

    ДА

   • Шпански изборник

    ДА

   • Фински изборник

    ДА

   • Италијански изборник

    ДА

   • Норвешки изборник

    ДА

   • Шведски изборник

    ДА

   • Дански изборник

    ДА

   • Унгарски изборник

    ДА

   • Англиски изборник

    ДА

   • Германски изборник

    ДА

   • Чешки изборник

    ДА

   • Португалски изборник

    ДА

   • Холандски изборник

    ДА

   • Полски изборник

    ДА

   • Романски изборник

    ДА

   • Бугарски изборник

    ДА

   • Француски изборник

    ДА

   • Словачки изборник

    ДА

   • Руски изборник

    ДА

   • Турски изборник

    ДА

   • NICAM

    ДА

   • EPG (NexTView / Digital EPG)

    ДА

   • Телетекст

    ДА

   • Меморија на текст страници

    700

   • Омилени канали

    ДА

   • Покриеност на канали CATV

    S1-S20

   • Покриеност на каналите HYPER

    S21-S41

   • Бр. на приемници

    1

   • Дигитален антенски приемник (MPEG-2)

    ДА

   • Покриеност на каналите VHF

    E2-E12

   • Означување на станици

    ДА

   • Покриеност на каналите UHF

    E21-E69

   • Без држач за на маса (Ш x В x Д, см)

    112.0 x 75.5 x 11.6

   • Со држач за на маса (Ш x В x Д, см)

    112.0 x 80.5 x 33.4

   • Потрошувачка на струја (во режим на подготвеност) (W)

    0,3

   • Потрошувачка на енергија (W)

    249

   • Боја

    Средно сребрена боја

   • Тежина со статив (кг)

    34

   • Далечински управувач

    RM-ED005

   • Држач за на маса

    Испорачан

   • AC кабел

    ДА

   • VESA отвори за монтажа

    ДА

   • Упатство за употреба

    ДА

   • Носач за на ѕид

    SU-WL51 (изборно)

   • Коаксијален кабел

    ДА

   • Тајмер за вклучување/исклучување (со прилагодување на време)

    ДА

   • Часовник

    ДА

   • Тајмер за заспивање

    ДА