• Тежина на телевизорот без држач

    Прибл. 73,7 кг / држач за на под 77 kg

   • Димензии на телевизорот без држач (Ш x В x Д)

    195,4 x 115 x 10,3 см

   • Тежина на телевизорот со држач

    Прибл. 73,7 кг / држач за на под 77 kg

   • Димензии на картонското пакување (Ш x В x Д)

    Прибл. 209,0 x 139,7 x 62,1 см

   • Димензии на телевизорот со држач (Ш x В x Д)

    195,7 x 121,4 x 45,2 см

   • Симулирана 3D слика

    Да (само 2K)

   • Авт. прилагодување на 3D длабочина

    ДА

   • SimulView™

    ДА

   • Неверојатна 3D резолуција

    ДА

   • Репродукција преку USB

    ДА (USB уредот за прикажување содржини поддржува FAT16, FAT32, exFAT и NTFS системи на фајлови.)

   • Две слики

    ДА (променливо)

   • Тајмер за вклучување/исклучување

    ДА

   • Панорама (само 2K)

    Да (само 2K)

   • i-Manual

    ДА

   • Електронски програмски водич (EPG)

    ДА

   • Приказ на екранот за надворешен влез

    ДА

   • Родителска контрола

    ДА

   • Природни тонови на кожата (само 2K)

    Да (само 2K)

   • HDMI-CEC

    ДА

   • Приказ на повеќе јазици

    Бугарски/каталонски/чешки/германски/грчки/англиски/шпански/естонски/фински/француски/еврејски/хрватски/унгарски/италијански/казакстански/литвански/летонски/холандски/полски/португалски/романски/руски/словачки/словенски/српски/турски/украински

   • Напредно зголемување на контрастот (ACE)

    ДА

   • 24p True Cinema™

    ДА

   • S-Master

    ДА

   • Широк режим

    ЦЕЛОСЕН / нормален / широк зум / зум / наслов / 14:9

   • Откривање област со лица (само 2K)

    Да (само 2K)

   • NICAM/A2

    ДА

   • Автоматски широк режим

    ДА

   • Triluminos™ екран

    ДА

   • Интел. намалување на шум од MPEG фајлови(само 2K)

    Да (само 2K)

   • Dolby® Digital / Dolby® Digital Plus / Dolby® Pulse

    ДА

   • Режими на звук

    Стандардно / кино / спорт / музика / игри / компресиран звук

   • Голема резолуција за режим на игри

    ДА

   • Излезна моќност на звукот

    10W+10W+10W+10W

   • CineMotion / режим на филм / Cinema Drive

    ДА

   • Широк режим за PC

    Нормално/целосно1/целосно2 за компјутер

   • Режими на слика

    Живописно / игри-стандард / игри-оригинал / графика / спорт / анимација / стандардно / прилагодено / фото-живописно / фото-стандард / фото-оригинал / фото-прилагодено / кино1 / кино2

   • Deep Color

    ДА

   • Краток преглед на функциите за звук

    Излезна моќност на звукот 10W+10W+10W+10W

   • Scene Select

    Фотографии / музика / кино / игри / графика / спорт / анимација

   • Подобрување на движењата (стандардни Hz)

    Motionflow XR 800 Hz

   • 4K X-Reality™ PRO

    ДА

   • Краток преглед на функциите за слика

    4K X-Reality PRO™, Triluminos™ екран, X-tended Dynamic Range™

   • Звучник со чиста фаза

    ДА

   • Сооднос на сликата

    16:9

   • 4K

    4K

   • Резолуција на екранот (Х x В, точки)

    4K UltraHD (3840 x 2160)

   • Динамички сооднос на контрастот

    Преку 1 милион

   • Вид на задно осветлување

    ДА

   • LCD

    ДА

   • Големина на екран (мерена дијагон.)

    85 инчи, 214,8 см

   • Големина на екранот (см, мерено дијагонално)

    215 см (85'')

   • Агол на гледање (нагоре / надолу)

    88/88 степени

   • Краток преглед на функциите за приказ

    3D, SimulView™, LED задно осветлување

   • Аголот на гледање (десно / лево)

    88/88 степени

   • Апликации

    ДА

   • Краток преглед на функциите за безжично поврзување

    Wi-Fi® Direct, NFC™, Пресликување на екран, Забава на допир

   • Internet Browser

    ДА (Opera)

   • DLNA содржини

    MPEG1/MPEG2PS/MPEG2TS/AVCHD/MP4Part10/MP4Part2/AVI(XVID)/AVI(MotinJpeg)/MOV/WMV/MKV/WEBM/3GPP/MP3/WMA/LPCM/JPEG/MPO

   • Пресликување на екран

    ДА

   • Wi-Fi® Direct

    ДА

   • Безжичен LAN стандард

    Вграден

   • Компатибилност со VESA

    ДА

   • LED осветлување

    ДА

   • 576 / 50i

    ДА

   • 3840 x 2160/25p

    ДА

   • 1080 / 24p (само HDMI®)

    ДА

   • 720 / 30p (само HDMI®)

    ДА

   • 1080 / 60i

    ДА

   • 480 / 60p

    ДА

   • 1080 / 50i

    ДА

   • 3840 x 2160/30p

    ДА

   • 576 / 50p

    ДА

   • 480 / 60i

    ДА

   • 720/60p

    ДА

   • 720 / 24p (само HDMI®)

    ДА

   • 3840 x 2160/24p

    ДА

   • 1080 / 30p (само HDMI®)

    ДА

   • 4096 x 2160/24p (HDMI® 2/3)

    ДА

   • 1080 / 60p (HDMI™ / компонентен)

    ДА

   • 1080 / 50p (HDMI™ / компонентен)

    ДА

   • Компонентен видео влез(ови) (Y/Pb/Pr)

    1 заден – компонентен/композитен хибриден

   • Вкупно HDMI влезови

    4 странични – компатибилност со MHL и PC

   • SCART

    1 заден без Smartlink

   • Композитен видео влез(ови)

    1 заден

   • Дигитален аудио излез(и)

    1 заден

   • Излез(и) за звук / слушалки

    1 страничен – хибриден со излез за слушалки и сабвуфер

   • Влез(ови) за RF (антенска/кабелска) врска

    1 страничен

   • USB приклучоци

    3 странични

   • Влезови за етернет

    1 заден

   • Влезни и излезни приклучоци

    Влез за напојување со наизменична струја (1 заден); MHL; влез за RF врска (1 страничен); IF (BS/CS) влез (2 странични); композитен видео влез (1 заден хибриден со компонентен); компонентен видео (Y/Pb/Pr) влез (1 заден/хибриден); Scart без Smartlink (1 заден); HDMI приклучок (4 странични); Scart видео излез (1 заден); аналоген аудио влез - вкупно (2 задни); дигитален аудио излез (1 заден); аудио излез (1 страничен/хибриден со слушалки); излез за слушалки (1 страничен/хибриден со аудио излез); излез за сабвуфер (1 страничен/хибриден со слушалки и аудио излез); USB (3 странични); приклучок за етернет (1 заден); отвор за PCMCIA (1 страничен); HDMI PC влез

   • Двоен приемник (T2/S2/C2)

    ДА

   • CI+

    ДА

   • Аналогно

    ДА

   • Дополнителен прибор

    Безжичен сабвуфер (SWF-BR100); MHL кабел (DLC-MC10, DLC-MC20, DLC-MC30); 3D очила (TDG-500P)

   • Режим за исклучув. на задно осветл.

    ДА

   • Режимот на подготвеност во мрежа е активиран – разделник со повеќе приклучоци

    По 10 минути (USB/HDMI)

   • Потрошувачка на енергија (при работа)

    320W

   • Годишна потрошувачка на енергија*

    444 kWh 1

   • Заштедување енергија според сцената

    ДА

   • Потрошувачката на енергија – разделник со повеќе приклучоци (режим на подготвеност во мрежа)

    0,50W (USB) / 0,50W (HDMI) / 0,50W (сите приклучоци поврзани)

   • Потрошувачка на енергија (во режим на подготвеност)

    0,30W

   • Контрола на динамично задно осветл.

    ДА

   • Сензор за осветленост

    ДА

   • Количество жива (мг)

    0,0 mg

   • Присуство на олово 

    Содржи

   • Режим за заштеда на енергија / Режим за исклучено задно осветлување

    ДА

   • СООДНОС НА НАЈГОЛЕМО ОСВЕТЛУВАЊЕ

    75%

   • Ознака за енергетски рејтинг

    B

   • Потрошувачка на енергија (при работа)

    550W

   • Потрошувачка на енергија (режим на подготвеност во мрежа) - приклучоци

    1,00W (Wi-Fi®) / 1,00W (LAN)

   • *

    Потрошувачка на енергија 444 kWh за една година, врз основа на потрошувачката на енергија на телевизорот при работа од 4 часа на ден во период од 365 дена. Реалната потрошувачка на енергија ќе зависи од начинот на користење на телевизорот.

  • Умножувач на приклучоци
  • Далечински управувач со подлога на допир (RMF-ED004)
  • Далечински управувач:
  • 3D очила (TDG-BT400A x2 парчиња)
  • Батерии (R03 x 2)
  • AC кабел за напојување
  • Завртки
  • Упатство за употреба
  • Водич за брзо поставување / Додаток CUE (GA)
  • Држач за на маса (прикачен)
  • *Производите може да се разликуваат во зависност од земјата и моделот.