• Година на моделот

    2017

   • Ширина на држачот

    Прибл. 50,9 см

   • Големина на екранот (инчи, мерено дијагонално)

    65" (64,5")

   • Големина на екранот (см, мерено дијагонално)

    163,9 см

   • Тежина на картонското пакување (бруто)

    Прибл. 31 кг

   • Тежина на телевизорот без држач

    Прибл. 20,9 кг

   • VESA® поставеност на отворите (Ш x В)

    30,0x30,0 см

   • Димензии на телевизорот без држач (Ш x В x Д)

    Прибл. 145,4x84,0x4,4 см

   • Тежина на телевизорот со држач

    Прибл. 22 кг

   • Димензии на картонското пакување (Ш x В x Д)

    Прибл. 157,0 x 95,1 x 19,6 см

   • Димензии на телевизорот со држач (Ш x В x Д)

    Прибл. 145,4x90,5x26,6 см

   • HDCP

    HDCP2.2 (за HDMI™ 1/2/3/4)

   • Поддршка за формати на USB уреди

    FAT16/FAT32/NTFS

   • Компонентен видео влез(ови) (Y/Pb/Pr)

    Не

   • Вкупно HDMI влезови

    3 (2 странични/2 задни)

   • Композитен видео влез(ови)

    1 (долу)

   • RS-232C влез(ови)

    Не

   • Дигитален аудио излез(и)

    1 (долу)

   • Излез(и) за звук / слушалки

    1 (заден) хибриден со излез за слушалки, аудио излез и излез за сабвуфер)

   • Влез(ови) за IF (сателитска)

    1 (страничен)

   • Снимање на USB HDD

    Да

   • MHL

    Не

   • HDMI повратен аудио канал (ARC)

    Да

   • Влез(ови) за RF (антенска/кабелска) врска

    1 (страничен)

   • USB приклучоци

    3 (странични)

   • Кодеци за репродукција преку USB

    MPEG1/MPEG2PS/MPEG2TS/AVCHD/MP4Part10/MP4Part2/AVI(XVID)/AVI(MotionJpeg)/WMV9/MKV/WEBM/WAV/MP3/WMA/JPEG

   • Wi-Fi® стандарди

    Сертификат за Wi-Fi® 802.11b/g/n

   • HDMI-CEC

    Да

   • Поддршка за Bluetooth® профили

    Не

   • Влезови за етернет

    1 (долу)

   • Вид на затемнување на задното осветлување

    Затемнување на слика

   • Вид на задно осветлување

    Edge LED

   • Резолуција на екранот (Х x В, точки)

    3840x2160

   • Вид на екран

    LCD екран

   • Подобрување на боите

    Технологија Live Colour™

   • Подобрување на контрастот

    Подобрување на динамичкиот контраст

   • Компатибилност со HDR (висок динамички опсег)

    Да

   • Поддршка за HEVC (емитување)

    Да (до 3840x2160/60p со 10 бита)

   • Поддршка за видео сигнали

    4096x2160p(24, 50, 60 Hz), 3840x2160p(24, 25, 30, 50, 60 Hz), 1080p(30, 50, 60 Hz), 1080/24p, 1080i(50, 60 Hz), 720p(30, 50, 60 Hz), 720/24p, 576p, 576i, 480p, 480i

   • Подобрување на острината

    4K X-Reality™ PRO

   • Режими на слика

    Живописно, стандардно, прилагодено, кино, спорт, фото-живописно, фото-стандард, фото-прилагодено, игри, графика, HDR-живописно, HDR видео

   • Подобрување на движењата (стандардни Hz)

    Motionflow™ XR 200 Hz (стандардно 50 Hz)

   • Вид на звучникот

    Звучник со рефлективен бас

   • Излезна моќност на звукот

    10W+10W

   • Режими на звук

    Стандардно, музика, кино, спорт

   • Поддршка за Dolby формат на звук

    Dolby™ Digital, Dolby™ Digital Plus, Dolby™ Pulse

   • Поддршка за DTS формат на звук

    DTS дигитален опкружувачки звук

   • Симулиран опкружувачки звук

    S-Force преден опкружувачки звук

   • Обработка на звукот

    ClearAudio+

   • Две слики

    Не

   • Тајмер за вклучување/исклучување

    Да

   • Гласовно пребарување

    Не

   • Тајмер за заспивање

    Да

   • Јазик за внесување текст

    АНГЛИСКИ/ХОЛАНДСКИ/ФРАНЦУСКИ/ИТАЛИЈАНСКИ/ГЕРМАНСКИ/ГРЧКИ/ТУРСКИ/ШПАНСКИ/КАТАЛОНСКИ/ПОРТУГАЛСКИ/ПОЛСКИ/ЧЕШКИ/УНГАРСКИ/РУСКИ/БУГАРСКИ/ФИНСКИ/ДАНСКИ/ШВЕДСКИ/НОРВЕШКИ/СЛОВАЧКИ/РОМАНСКИ/СЛОВЕНСКИ/ЕСТОНСКИ/ЛАТВИСКИ/УКРАИНСКИ/ЛИТВАНСКИ/ХРВАТСКИ/МАКЕДОНСКИ

   • Оперативен систем

    Linux

   • Internet Browser

    Opera

   • Електронски програмски водич (EPG)

    Да

   • Придружен текст (аналоген/дигитален)

    (аналоген)-, (дигитален)Превод

   • Лента за содржини

    Не

   • Вграден мемориски простор (GB)

    -

   • Телетекст

    Да

   • Јазик на екранот

    БУГАРСКИ/КАТАЛОНСКИ/ЧЕШКИ/ДАНСКИ/ГЕРМАНСКИ/ГРЧКИ/АНГЛИСКИ/ШПАНСКИ/ЕСТОНСКИ/ФИНСКИ/ФРАНЦУСКИ/ЕВРЕЈСКИ/ХРВАТСКИ/УНГАРСКИ/ИТАЛИЈАНСКИ/КАЗАКСТАНСКИ/ЛИТВАНСКИ/ЛАТВИСКИ/ХОЛАНДСКИ/НОРВЕШКИ/ПОЛСКИ/ПОРТУГАЛСКИ/РОМАНСКИ/РУСКИ/СЛОВАЧКИ/СЛОВЕНСКИ/СРПСКИ/ШВЕДСКИ/ТУРСКИ/УКРАИНСКИ/БОСАНСКИ/МАКЕДОНСКИ

   • Потрошувачка на енергија (при работа)

    Номинално: 172 W / Стандардно: 110W

   • ГОДИШНА ПОТРОШУВАЧКА НА ЕНЕРГИЈА*

    161 kWh/годишно 1

   • Потрошувачка на енергија (во режим на подготвеност)

    0,50W

   • Ознака за енергетско ниво 

    A+

   • Количество жива (мг)

    0.0

   • Контрола на динамично задно осветл. 

    Да

   • Присуство на олово 

    Да

   • Режим за заштеда на енергија / Режим за исклучено задно осветлување

    Да

   • Сензор за осветленост

    -

   • СООДНОС НА НАЈГОЛЕМО ОСВЕТЛУВАЊЕ

    78%

   • Енергетски потреби (напон/фреквенција)

    50Hz, AC 220-240V

   • БОЈА НА РАМКАТА

    Црна

   • Дизајн на држачот

    Сребрена плоча во форма на U

   • ТВ систем (аналоген)

    B/G, D/K, I

   • ТВ систем (дигитална антенска телевизија)

    DVB-T/T2

   • CI+

    Да

   • Покриеност на канали од приемникот (дигитална антенска телевизија)

    VHF/UHF(во зависност од изборот на земјата)

   • Број на приемници (антенски/кабелски)

    1 (дигитален/аналоген)

   • Покриеност на канали од приемникот (дигитална сателитска телевизија)

    IF фреквенција 950-2150MHz

   • Број на приемници (сателитски)

    1

   • Покриеност на канали од приемникот (дигитална кабелска телевизија)

    VHF/UHF/кабелска(во зависност од изборот на земјата)

   • ТВ систем (дигитална кабелска телевизија)

    DVB-C

   • Покриеност на канали од приемникот (аналогни)

    45,25 MHz-863,25 MHz(во зависност од изборот на земјата)

   • ТВ систем (дигитална сателитска телевизија)

    DVB-S/S2

   • Дополнителна галантерија

    Носач за монтирање на ѕид (SU-WL450(ограничен пристап до приклучоците))

   • ПРИКЛУЧОЦИТЕ СЕ ДОСТАПНИ САМО ПРЕД МОНТИРАЊЕТО НА ЅИД

    ПРИЕМНИК, HDMI1, АУДИО ИЗЛЕЗ/ИЗЛЕЗ ЗА СЛУШАЛКИ, ЕТЕРНЕТ, КОМПОЗИТЕН ВИДЕО ВЛЕЗ, ДИГИТАЛЕН АУДИО ИЗЛЕЗ, CI+

   • ПРИКЛУЧОЦИТЕ НЕ СЕ ДОСТАПНИ КОГА СЕ КОРИСТИ ДРЖАЧОТ ЗА НА ЅИД

    -

   • ПРИКЛУЧОЦИТЕ СЕ ДОСТАПНИ И ПРЕД И ПО МОНТИРАЊЕТО НА ЅИД

    USB 1-3, HDMI 2-3

   • ПРИКЛУЧОЦИТЕ СЕ ДОСТАПНИ САМО ПРЕД МОНТИРАЊЕТО НА ЅИД

    USB1-3, HDMI2-3, ПРИЕМНИК, ЕТЕРНЕТ, КОМПОЗИТЕН ВИДЕО ВЛЕЗ, ДИГИТАЛЕН АУДИО ИЗЛЕЗ, CI+

   • ПРИКЛУЧОЦИТЕ СЕ ДОСТАПНИ И ПРЕД И ПО МОНТИРАЊЕТО НА ЅИД

    -

   • ПРИКЛУЧОЦИТЕ НЕ СЕ ДОСТАПНИ КОГА СЕ КОРИСТИ ДРЖАЧОТ ЗА НА ЅИД

    HDMI1, АУДИО ИЗЛЕЗ/ИЗЛЕЗ ЗА СЛУШАЛКИ

  • Држач за на маса
  • Далечински управувач:
  • Batteries
  • AC кабел за напојување
  • Упатство за употреба
  • Водич за брзо поставување