• Година на моделот

    2019

   • Ширина на држачот

    Прибл. 67,3 см

   • Големина на екранот (инчи, мерено дијагонално)

    43" (42,5")

   • Големина на екранот (см, мерено дијагонално)

    108,0 см

   • Тежина на картонското пакување (бруто)

    Прибл. 15 кг

   • Тежина на телевизорот без држач

    Прибл. 9,7 кг

   • VESA® поставеност на отворите (Ш x В)

    10,0x20,0 см

   • Димензии на телевизорот без држач (Ш x В x Д)

    Прибл. 97,0x57,0x5,7 см

   • Тежина на телевизорот со држач

    Прибл. 10,3 кг

   • Димензии на картонското пакување (Ш x В x Д)

    Прибл. 107,0 x 69,5 x 14,1 см

   • Димензии на телевизорот со држач (Ш x В x Д)

    Прибл. 97,0x63,0x26,0 см

   • HDCP

    HDCP2.3(за HDMI™1/2/3)

   • Поддршка за формати на USB уреди

    FAT16/FAT32/NTFS

   • Компонентен видео влез(ови) (Y/Pb/Pr)

    Не

   • Вкупно HDMI влезови

    3 (2 странични, 1 заден)

   • Композитен видео влез(ови)

    1 (долу)

   • RS-232C влез(ови)

    Не

   • Излез(и) за сабвуфер

    1 (заден / хибриден со излез за слушалки)

   • Дигитален аудио излез(и)

    1 (долу)

   • Влез(ови) за IF (сателитска)

    1 (страничен)

   • Снимање на USB HDD

    Да (освен Италија)

   • MHL

    Не

   • HDMI повратен аудио канал (ARC)

    Да (ARC)

   • Влез(ови) за RF (антенска/кабелска) врска

    1 (страничен)

   • Излез(и) за слушалки

    1 (заден)

   • USB приклучоци

    3 (странични)

   • Кодеци за репродукција преку USB

    MPEG1/MPEG2PS/MPEG2TS/AVCHD/MP4Part10/MP4Part2/AVI(XVID)/AVI(MotionJpeg)/WMV9/MKV/WEBM/WAV/MP3/WMA/JPEG

   • Wi-Fi® стандарди

    Сертификат за Wi-Fi® 802.11b/g/n

   • HDMI-CEC

    Да

   • Поврзување со паметен телефон

    Поврзување медиуми

   • Аудио излез(и)

    1 (заден / хибриден со излез за слушалки)

   • Поддршка за Bluetooth® профили

    Не

   • Влезови за етернет

    1 (долу)

   • Вид на затемнување на задното осветлување

    Затемнување на слика

   • Вид на задно осветлување

    Edge LED

   • Резолуција на екранот (Х x В, точки)

    3840x2160

   • Вид на екран

    LCD екран

   • Подобрување на боите

    TRILUMINOS™ екран, Технологија Live Colour™

   • Подобрување на контрастот

    Подобрување на динамичкиот контраст

   • Компатибилност со HDR (висок динамички опсег)

    Да (HDR10, HLG)

   • Поддршка за HEVC (емитување)

    Да (до 3840x2160/60p со 10 бита)

   • Поддршка за видео сигнали

    HDMI™-сигнал: 4096x2160p(24, 50, 60 Hz), 3840x2160p(24, 25, 30, 50, 60 Hz), 1080p(30, 50, 60 Hz), 1080/24p, 1080i(50, 60 Hz), 720p(30, 50, 60 Hz), 720/24p, 576p, 576i, 480p, 480i

   • Подобрување на острината

    4K X-Reality™ PRO

   • Режими на слика

    Живописно, стандардно, прилагодено, кино, спорт, фото-живописно, фото-стандард, фото-прилагодено, игри, графика, HDR-живописно, HDR видео

   • Процесор за слика

    Не

   • Подобрување на движењата (стандардни Hz)

    Motionflow™ XR 200 Hz (стандардно 50 Hz)

   • Конфигурација на звучници

    Целосен опсег (рефлективен бас) x2

   • Вид на звучникот

    Звучник со рефлективен бас

   • Излезна моќност на звукот

    10W + 10W

   • Режими на звук

    Стандардно, музика, кино, спорт

   • Поддршка за Dolby формат на звук

    Dolby™ Audio(Dolby™ Digital, Dolby™ Digital Plus, Dolby™ AC-4)

   • Поддршка за DTS формат на звук

    DTS дигитален опкружувачки звук

   • Симулиран опкружувачки звук

    S-Force преден опкружувачки звук

   • ACOUSTIC CENTER SYNC

    Не

   • FM радио

    Да(само RU и UA)

   • Обработка на звукот

    ClearAudio+

   • Две слики

    Не

   • Тајмер за вклучување/исклучување

    Да

   • Гласовно пребарување

    Не

   • Тајмер за заспивање

    Да

   • Јазик за внесување текст

    АНГЛИСКИ/ХОЛАНДСКИ/ФРАНЦУСКИ/ИТАЛИЈАНСКИ/ГЕРМАНСКИ/ГРЧКИ/ТУРСКИ/ШПАНСКИ/КАТАЛОНСКИ/ПОРТУГАЛСКИ/ПОЛСКИ/ЧЕШКИ/УНГАРСКИ/РУСКИ/БУГАРСКИ/ФИНСКИ/ДАНСКИ/ШВЕДСКИ/НОРВЕШКИ/СЛОВАЧКИ/РОМАНСКИ/СЛОВЕНСКИ/ЕСТОНСКИ/ЛАТВИСКИ/УКРАИНСКИ/ЛИТВАНСКИ/ХРВАТСКИ/МАКЕДОНСКИ

   • Оперативен систем

    Linux

   • Internet Browser

    VEWD

   • Електронски програмски водич (EPG)

    Да

   • Придружен текст (аналоген/дигитален)

    (Аналоген) Не, (дигитален)Превод

   • Лента за содржини

    Не

   • Телетекст

    Да

   • Јазик на екранот

    БУГАРСКИ/КАТАЛОНСКИ/ЧЕШКИ/ДАНСКИ/ГЕРМАНСКИ/ГРЧКИ/АНГЛИСКИ/ШПАНСКИ/ЕСТОНСКИ/ФИНСКИ/ФРАНЦУСКИ/ЕВРЕЈСКИ/ХРВАТСКИ/УНГАРСКИ/ИТАЛИЈАНСКИ/КАЗАКСТАНСКИ/ЛИТВАНСКИ/ЛАТВИСКИ/ХОЛАНДСКИ/НОРВЕШКИ/ПОЛСКИ/ПОРТУГАЛСКИ/РОМАНСКИ/РУСКИ/СЛОВАЧКИ/СЛОВЕНСКИ/СРПСКИ/ШВЕДСКИ/ТУРСКИ/УКРАИНСКИ/БОСАНСКИ/МАКЕДОНСКИ

   • Потрошувачка на енергија (при работа)

    Номинално: 100 W / Стандардно: 66,0 W

   • ГОДИШНА ПОТРОШУВАЧКА НА ЕНЕРГИЈА*

    96 kWh/годишно

   • Големина на екранот (инчи, мерено дијагонално)

    43" (42,5")

   • Големина на екранот (см, мерено дијагонално)

    108,0 см

   • Потрошувачка на енергија (во режим на подготвеност)

    0,50W

   • Ознака за енергетско ниво 

    A

   • Количество жива (мг)

    0.0

   • Контрола на динамично задно осветл. 

    Да

   • Присуство на олово 

    Да

   • Режим за заштеда на енергија / Режим за исклучено задно осветлување

    Да

   • СООДНОС НА НАЈГОЛЕМО ОСВЕТЛУВАЊЕ

    73%

   • Енергетски потреби (напон/фреквенција)

    AC 220-240 V, 50 Hz, DC 19,5 V

   • БОЈА НА РАМКАТА

    Црна

   • Дизајн на држачот

    Мат црна боја

   • ТВ систем (аналоген)

    B/G, D/K, I

   • ТВ систем (дигитална антенска телевизија)

    DVB-T/T2

   • CI+

    Да

   • Покриеност на канали од приемникот (дигитална антенска телевизија)

    VHF/UHF(во зависност од изборот на земјата)

   • Број на приемници (антенски/кабелски)

    1 (дигитален/аналоген)

   • Покриеност на канали од приемникот (дигитална сателитска телевизија)

    IF фреквенција 950-2150MHz

   • Број на приемници (сателитски)

    1

   • Покриеност на канали од приемникот (дигитална кабелска телевизија)

    VHF/UHF/кабелска(во зависност од изборот на земјата)

   • ТВ систем (дигитална кабелска телевизија)

    DVB-C

   • Покриеност на канали од приемникот (аналогни)

    45,25 MHz-863,25 MHz(во зависност од изборот на земјата)

   • ТВ систем (дигитална сателитска телевизија)

    DVB-S/S2

   • Придружен текст

    Поднаслов

   • Аудио опис

    Аудио опис

   • Дополнителна галантерија

    Носач за монтирање на ѕид (SU-WL450(ограничен пристап до приклучоците))Во зависност од изборот на земјата

  • Држач за на маса
  • Далечински управувач:
  • Batteries
  • AC адаптер за напојување
  • AC кабел за напојување
  • Упатство за употреба
  • Водич за брзо поставување