• Ширина на држачот

    Прибл. 75,0 см

   • Димензии на телевизорот со поден држач (Ш x В x Д)

    Прибл. 225,8 x 171,8 x 67,5 см

   • Големина на екранот (инчи, мерено дијагонално)

    100" (99,5")

   • Големина на екранот (см, мерено дијагонално)

    252,8 см

   • Тежина на картонското пакување (бруто)

    Прибл. 220 кг

   • Тежина на телевизорот без држач

    Прибл. 118,6 кг

   • VESA® поставеност на отворите (Ш x В)

    60,0x40,0 см

   • Димензии на телевизорот без држач (Ш x В x Д)

    Прибл. 225,8x130,3x9,8 см

   • Тежина на телевизорот со држач

    Прибл. 144,8 кг

   • Димензии на картонското пакување (Ш x В x Д)

    Прибл. 245,0 x 165,7 x 76,0 см

   • Димензии на телевизорот со држач (Ш x В x Д)

    Прибл. 225,8x139,3x50,4 см

   • HDCP

    HDCP2.2 (за HDMI 1/2/3/4)

   • Поддршка за формати на USB уреди

    FAT16/FAT32/exFAT/NTFS

   • Вкупно HDMI влезови

    4 (1 надворешен, 3 централни)

   • SCART

    Без Smartlink: 1 (заден)

   • Композитен видео влез(ови)

    1 (страничен приклучок за аналогна конверзија)

   • Дигитален аудио излез(и)

    1 (страничен)

   • Излез(и) за звук / слушалки

    1 (страничен/хибриден со излез за слушалки и сабвуфер)

   • Влез(ови) за IF (сателитска)

    2 (странични)

   • Снимање на USB HDD

    Да

   • HDMI повратен аудио канал (ARC)

    Да

   • Влез(ови) за RF (антенска/кабелска) врска

    1 (страничен)

   • USB приклучоци

    3 (странични)

   • Кодеци за репродукција преку USB

    MPEG1:MPEG1/MPEG2PS:MPEG2/MPEG2TS(HDV,AVCHD):MPEG2,AVC/MP4(XAVC S):AVC,MPEG4,HEVC/AVI:Xvid,MotionJpeg/ASF(WMV):VC1/MOV:AVC,MPEG4,MotionJpeg/MKV:Xvid,AVC,MPEG4,VP8.HEVC/WEBM:VP8/3GPP:MPEG4,AVC/MP3/ASF(WMA)/WAV/MP4AAC/FLAC/JPEG

   • Wi-Fi® стандарди

    Сертификат за Wi-Fi® 802.11a/b/g/n/ac

   • HDMI-CEC

    Да

   • Поврзување со паметен телефон

    Chromecast built-in

   • Поддршка за Bluetooth® профили

    Верзија 4.1 HID (поврзување глувче/тастатура)/HOGP (поврзување уреди со мала потрошувачка на енергија)/3DSP(3D ОЧИЛА)/SPP(профил за сериска порта)

   • Влезови за етернет

    1 (страничен)

   • Вид на затемнување на задното осветлување

    Local Dimming

   • Вид на задно осветлување

    Директно LED осветлување (Backlight Master Drive™)

   • Резолуција на екранот (Х x В, точки)

    3840x2160

   • Вид на екран

    LCD екран

   • Подобрување на боите

    TRILUMINOS™ екран, Super Bit Mapping™ 4K HDR, Технологија Live Colour™, Прецизно мапирање на бои

   • Подобрување на контрастот

    X-tended Dynamic Range™ PRO, Object-based HDR remaster, Подобрување на динамичкиот контраст

   • Компатибилност со HDR (висок динамички опсег)

    Да

   • Поддршка за HEVC (емитување)

    Да (до 3840x2160/60p со 10 бита) 1

   • Поддршка за видео сигнали

    HDMI™-сигнал: 4096x2160p(24, 50, 60 Hz), 3840x2160p(24, 25, 30, 50, 60 Hz), 1080p(30, 50, 60 Hz), 1080/24p, 1080i(50, 60 Hz), 720p(30, 50, 60 Hz), 720/24p, 576p, 480p.

   • Подобрување на острината

    4K X-Reality™ PRO, Dual database processing

   • Режими на слика

    Живописно, стандардно, прилагодено, професионално кино, домашно кино, спорт, анимација, фото-живописно, фото-стандард, фото-прилагодено, игри, графика

   • Процесор за слика

    4K HDR Processor X1™ Extreme

   • Подобрување на движењата (стандардни Hz)

    Motionflow™ XR 1200 Hz (стандардно 100 Hz)

   • Вид на звучникот

    Звучник со долг канал

   • Излезна моќност на звукот

    10W+10W

   • Режими на звук

    Стандардно/ кино/ фудбал во живо/ музика

   • Поддршка за Dolby формат на звук

    Dolby® Digital, Dolby® Digital Plus, Dolby® Pulse

   • Поддршка за DTS формат на звук

    DTS дигитален опкружувачки звук

   • Симулиран опкружувачки звук

    S-Force преден опкружувачки звук

   • Обработка на звукот

    ClearAudio+

   • Продавница за апликации

    Да(Google Play Store)

   • Тајмер за вклучување/исклучување

    Да

   • Гласовно пребарување

    Да

   • Тајмер за заспивање

    Да

   • Јазик за внесување текст

    БУГАРСКИ / КАТАЛОНСКИ / ХРВАТСКИ / ЧЕШКИ / ДАНСКИ / ХОЛАНДСКИ / АНГЛИСКИ / ЕСТОНСКИ / ФИНСКИ / ФРАНЦУСКИ / ГЕРМАНСКИ / ГРЧКИ / УНГАРСКИ / ИТАЛИЈАНСКИ / ЛАТВИСКИ / ЛИТВАНСКИ / НОРВЕШКИ / ПОЛСКИ / ПОРТУГАЛСКИ / РОМАНСКИ / РУСКИ / СЛОВАЧКИ / СЛОВЕНСКИ / ШПАНСКИ / ШВЕДСКИ / ТУРСКИ / УКРАИНСКИ / ТАИ / ВИЕТНАМСКИ / АРАПСКИ / ПЕРСИСКИ / ЈАПОНСКИ

   • Оперативен систем

    Android™

   • Internet Browser

    Opera

   • Електронски програмски водич (EPG)

    Да

   • Придружен текст (аналоген/дигитален)

    (аналоген)-, (дигитален)Превод

   • Лента за содржини

    Да

   • Вграден мемориски простор (GB)

    16GB

   • Телетекст

    Да

   • Јазик на екранот

    БУГАРСКИ/КАТАЛОНСКИ/ЧЕШКИ/ДАНСКИ/ГЕРМАНСКИ/ГРЧКИ/АНГЛИСКИ/ШПАНСКИ/ЕСТОНСКИ/ФИНСКИ/ФРАНЦУСКИ/ЕВРЕЈСКИ/ХРВАТСКИ/УНГАРСКИ/ИТАЛИЈАНСКИ/КАЗАКСТАНСКИ/ЛИТВАНСКИ/ЛАТВИСКИ/ХОЛАНДСКИ/НОРВЕШКИ/ПОЛСКИ/ПОРТУГАЛСКИ/РОМАНСКИ/РУСКИ/СЛОВАЧКИ/СЛОВЕНСКИ/СРПСКИ/ШВЕДСКИ/ТУРСКИ/УКРАИНСКИ/БОСАНСКИ/МАКЕДОНСКИ

   • Потрошувачка на енергија (при работа)

    Номинално: 792 W / Стандардно 413 W

   • ГОДИШНА ПОТРОШУВАЧКА НА ЕНЕРГИЈА*

    573 kWh/годишно 2

   • Големина на екранот (инчи, мерено дијагонално)

    100" (99,5")

   • Големина на екранот (см, мерено дијагонално)

    252,8 см

   • Потрошувачка на енергија (во режим на подготвеност)

    0,50W

   • Количество жива (мг)

    0.0

   • Контрола на динамично задно осветл. 

    Да

   • Присуство на олово 

    Да

   • Режим за заштеда на енергија / Режим за исклучено задно осветлување

    Да

   • Сензор за осветленост

    Да

   • СООДНОС НА НАЈГОЛЕМО ОСВЕТЛУВАЊЕ

    81%

   • Енергетски потреби (напон/фреквенција)

    50Hz, AC 220-240V

   • Ознака за енергетски рејтинг

    B

   • Потрошувачка на енергија (режим на подготвеност во мрежа) - приклучоци

    2,00 W (Wi-Fi) / 2,00 W (LAN) / 0,50 W (Bluetooth®)

   • БОЈА НА РАМКАТА

    Црна

   • Дизајн на држачот

    Црна плоча

   • ТВ систем (аналоген)

    B/G, D/K, I, L

   • ТВ систем (дигитална антенска телевизија)

    DVB-T/T2

   • CI+

    Да

   • Покриеност на канали од приемникот (дигитална антенска телевизија)

    VHF/UHF (во зависност од земјата)

   • Број на приемници (антенски/кабелски)

    2(дигитални)/1(аналоген)

   • Покриеност на канали од приемникот (дигитална сателитска телевизија)

    IF фреквенција 950-2150MHz

   • Број на приемници (сателитски)

    2

   • Покриеност на канали од приемникот (дигитална кабелска телевизија)

    VHF/UHF/кабелска (во зависност од земјата)

   • ТВ систем (дигитална кабелска телевизија)

    DVB-C

   • Покриеност на канали од приемникот (аналогни)

    45,25 MHz-863,25 MHz, (во зависност од земјата)

   • ТВ систем (дигитална сателитска телевизија)

    DVB-S/S2

   • Дополнителна галантерија

    Безжичен сабвуфер: SWF-BR100; 3D очила: TDG-BT500A

  • Држач за на маса
  • Подни
  • Далечински управувач со гласовна контрола
  • Batteries
  • IR емитер
  • 3D Glasses
  • AC кабел за напојување
  • Упатство за употреба
  • Водич за брзо поставување