Упс! Изгледа дека стигнавте до стара страница за фирмвер.

Sony препорачува секогаш да го преземате најновиот фирмвер за вашиот производ – еве како да го најдете!

 1. Посетете ја страницата за поддршка од Sony
 2. Внесете го името на моделот во главното поле за пребарување: нашата карактеристика за автоматска препорака може да ви помогне.
  Ако не сте сигурни за името на вашиот модел, проверете го нашиот водич:
  >>> Како да го најдете моделот 3. Откако успешно ќе го внесете името на моделот, ќе дојдете до страницата за производот.
  На страницата за производот, посетете го делот за преземања за да ги најдете најновите ажурирања.
 4. Сакате да добивате информации секогаш кога ќе се објави нов фирмвер за вашиот производ?
  Размислете за инсталирање на нашата апликација Support By Sony (Поддршка од Sony)

  Никогаш повеќе не пропуштајте ажурирање.

  Support by Sony (Поддршка од Sony)