Sony | Music Center е апликација дизајнирана од Sony за управување со безжични аудиоуреди и е неопходна за поставување на функциите за безжичен стереозвук, опкружувачки звук и слушање во повеќе простории. Апликацијата ви овозможува да прелистувате и репродуцирате музика на вашите уреди од голем избор на апликации, USB-уреди и други аудиоизвори, со поврзување преку Bluetooth или Wi-Fi.

Посетете го веб-сајтот на апликацијата Music Center за да најдете повеќе информации за тоа како да ја користите апликацијата, што може да направи апликацијата и за компатибилните уреди.

Кликнете го соодветното копче подолу за да ја преземете апликацијата Sony | Music Center за Android или iOS.
Sony | Music Center во Google Play
Sony | Music Center во App Store