• BTM (Меморија за најдобар прием)

    DA

   • RDS EON

    DA

   • ABC (Автоматска контрола на ширината на подрачјето)

    DA

   • Вид на приемникот

    SSIR-EXA

   • LW

    6.0

   • FM

    18.0

   • MW

    6.0

   • Екран за ЦД текст

    DA

   • Можност за репродукција на MP3

    DA

   • Мешана репродукција

    DA

   • Drive-S HX

    DA

   • Повторлива репродукција

    DA

   • Можност за репродукција на ЦД-РВ

    DA

   • Механизам за

    1 x ЦД

   • Придвижување на насловите (ЦД текст)

    DA

   • WMA репродукција

    DA

   • Можност за репродукција на ЦД-Р

    DA

   • Екрански приказ на ID3 (песна, пејач, име на албум)

    DA

   • Дигитален филтер

    8 fs

   • D/A конвертор

    24 битен

   • Фреквентен одзив (Hz)

    10 - 20,000

   • Толеранција (dB)

    +/-1

   • Сооднос помеѓу сигналот и шумот (dB)

    120.0

   • Списочна функција (наслови кај ЦД-а и минидискови)

    NE

   • Контрола за менувач на ЦД-а и минидискови

    DA

   • Екран за ЦД текст

    DA

   • Мешана репродукција

    DA

   • Повторлива репродукција

    DA

   • Организација на архива на ЦД-а

    NE

   • Придвижување на насловите (наслови кај ЦД-а, минидискови)

    DA

   • Екрански приказ на ID3 (песна, пејач, име на албум)

    DA

   • Можност за Walkman контрола, преку опционален адаптер

    DA

   • Излезна моќност, DIN 45324 при 4 ohm (W)

    4 x 27

   • Филтер за високи тонови по избор

    NE

   • S-MOSFET излезен степен

    DA

   • Излез за сабвуфер со нископропусен преклопник

    DA

   • Излез за сабвуфер (моно, RCA)

    DA

   • AUX-Lite влез

    DA

   • Звучност

    NE

   • BBE® MP Digital

    DA

   • Контрола на гласноста за сабвуфер

    DA

   • DSO (Динамичен организатор на звучното поле)

    DSO II

   • Максимално излезно ниво на предзасилувачот (V)

    2.0

   • Максимална излезна моќност, 1 kHz при 4 ohm (W)

    4 x 52

   • EQ 7 (7-подрачен еквилајзер)

    NE

   • EQ 3 (3-подрачен еквилајзер)

    DA

   • Излез за предзасилувач (стерео RCA)

    2

   • Мини од приклучок 3,5 мм

    DA

   • Инфрацрвен

    НЕ

   • Флуоресцентен тридимензионален екран

    DA

   • Осветлување на копчињата

    црвена

   • Сензор за инфрацрвен далечински управувач

    ДА

   • Придушувач на екранот

    DA

   • Приклучок ISO

    DA

   • Отстранлива предна плоча

    DA

   • Придушувач на телефони

    DA

   • Вид на екран

    Точкеста матрица

   • Дотерување на контрастот

    NE

   • Агол на монтажа (степени)

    0 - 45

   • Безбедносен код

    NE

   • Боја на екранот

    1 боја (сино бела)

   • Вграден часовник

    24 ч

   • Височина (мм) - приближно

    50.0

   • Длабочина (мм) - приближно

    181.0

   • Широчина (мм) - приближно

    178.0

   • Управувач со инфрацрвена картичка

    RM-X151

   • Безбеден управувач

    НЕ

   • Управувач со инфрацрвена картичка

    НЕ

   • Безбеден управувач

    RM-X4S