• Димензии (Ш x В x Д)

    24 x 32 x 2,1 мм

   • Тежина

    2 гр.

   • Употреблив капацитет

    7,3 GB

   • Гаранција

    5 години

   • Класа на брзина

    4

   • Капацитет за снимање

    8 GB

   • Интерфејс

    Паралелен 4-битен

   • Работен температурен опсег

    -25 〜 + 85 (не-кондензирачко)