• ТЕЖИНА НА ГЛАВЕН УРЕД - САМО КУЌИШТЕ 

    2,4 кг(5 lb 4 7/10 oz)

   • ГОЛЕМИНА НА САБВУФЕР (Ш X В X Д) 

    190 мм x 382 мм x 390 мм (7 1/2 инчи x 15 1/8 инчи x 15 3/8 инчи) * Без испакнати делови

   • ТЕЖИНА НА САБВУФЕР 

    7,8 кг(17 lb 3 1/5 oz)

   • ГОЛЕМИНА НА ГЛАВЕН УРЕД - САМО КУЌИШТЕ (Ш X В X Д) 

    900 мм x 64 мм x 88 мм (35 1/2 инчи x 2 5/8 инчи x 3 1/2 инчи) * Без испакнати делови

   • Канали на засилувач

    2.1кан.

   • Тип на засилувач

    Дигитален засилувач, S-Master

   • Излезна моќност (вкупна)

    320W

   • Вид на сабвуфер

    Безжични

   • Влезни и излезни приклучоци

    USB тип A (само за ажурирање)

   • Верзија на Bluetooth®

    5.0

   • Bluetooth®

    RX (приемник)

   • HDMI® CEC

    Да

   • Број на влезови/излези

    Влез / Излез: 0 / 1 (ARC)

   • BRAVIA Sync

    Да

   • Bluetooth®(приемник)

    SBC

   • Оптички влез

    Dolby Digital, Dolby Dual mono, LPCM 2ch

   • Технологија за виртуелен опкружувачки звук

    S-Force PRO

   • Звучен ефект

    Ноќен режим, режим за гласови

   • Режим на звук

    Автоматски звук, кино, музика, игри, вести, спорт, стандардно

   • Структура на звучници

    2.1-кан. (безжичен сабвуфер)

   • Безжично поврзување со телевизор

    Да

   • Потрошувачка на енергија

    ЗВУЧНИК 30 W / САБВУФЕР 25 W

   • Поставување на ѕид

    Да

   • Преклопник за вклучување/исклучување на безжична(и) мрежа(и)

    Режим на подготвеност со Bluetooth®: Притиснете „5sec NIGHT“ на далечинскиот управувач, ВКЛУЧЕНО: BT LED-диодата ќе трепне двапати, ИСКЛУЧЕНО: BT LED-диодата ќе трепне еднаш.

   • Потрошувачка на енергија (режим на подготвеност во мрежа) - приклучоци

    2,0 W(HDMI CEC) / 2,0 W(Bluetooth®) / 2,0 W(сите приклучоци и мрежи поврзани)

   • Потрошувачка на енергија (режим на подготвеност)

    0.5W

   • Режимот на подготвеност е активиран

    По 20 минути

   • Режимот на подготвеност во мрежа е активиран – приклучоци

    По 20 минути (HDMI CEC, Bluetooth®)

   • Потрошувачка на енергија (исклучен режим)

    недостапно

  • Далечински управувач:
  • Батерии за далечинскиот управувач
  • Оптички кабел
  • Водич за брзо поставување
  • Упатство за употреба