Дозволете ни да ви помогнеме да го најдете тоа што го барате...упатства, фирмвери и друго

Најдобар начин за да ги најдете вашите информации е прво да отидете до Страницата за производот пред да почнете да пребарувате со други клучни зборови.

 1. Проверете дали го знаете името на моделот.
  Ако не сте сигурни, оваа страница може да ви помогне да го најдете:
  >>> Како да го најдете името на моделот

 2. Внесете го името на моделот во лентата за пребарување на веб-локацијата за поддршка.
  >>> Веб-локација за поддршка од Sony 3. ВАЖНО: Проверете дали правилно сте го напишале името на моделот (вклучувајќи ја и цртичката (-) ако ја има). Функцијата за предвидување на пребарувањето ќе ви помогне да бидете сигурни дека правилно сте го напишале името на моделот.


 4. Одете до Страницата за производот со кликнување на името на производот во карактеристиката за автоматска препорака или во резултатите од пребарувањето.
  Кога ќе дојдете на страницата за производот, ако тоа што го барате не е достапно во различните делови, може да внесете различни клучни зборови во лентата за пребарување и – се надеваме – ќе го најдете тоа што го барате.


 5. Се надеваме дека можете да ги најдете информациите кои ви се потребни.