Модели на кои се однесува

Други производи НЕ се компатибилни со овој софтвер.

Системски побарувања

 • Оперативен системКомпјутер со еден од следниве оперативни системи:
  • Windows® 2000 Professional (сервисен пакет 4 или понов)
  • Windows® XP Media Center Edition 2005
  • Windows® XP Media Center Edition 2004
  • Windows® XP Media Center Edition
  • Windows® XP Professional (сервисен пакет 2 или понов)
  • Windows® XP Home Edition (сервисен пакет 2 или понов)
  • Windows® Vista® Ultimate
  • Windows® Vista® Business
  • Windows® Vista® Home Basic
  • Windows® Vista® Home Premium

  Забелешки: Не се поддржани 64-битни оперативни системи.НЕ се поддржани други оперативни системи.

 • Минимални хардверски побарувања
  • Процесор: Pentium® III 450MHz или побрз.
  • Меморија: 128 МБ или повеќе.
  • Резолуција на екранот: 800 x 600 пиксели (препорачано 1024x768 пиксели).
  • УСБ-порта: Се препорачува брза УСБ-порта (Hi-Speed USB port).

Инсталирај

 1. Кликнете на копчето "Donwload" (Преземи) подолу за да ја преземете датотеката (autoTransfer.exe - 501 КБ).
 2. Изберете место на компјутерот каде што сакате да ја зачувате датотеката.
 3. Кога преземањето ќе заврши, уверете се дека сте ги затвориле сите програми, освен интернет-прегледувачот.
 4. Кликнете двапати на софтверот autoTransfer.exe што го презедовте на компјутерот.
 5. Ќе се појави волшебникот за инсталирање (InstallShield). Кликнете "Finish" (Заврши).
 6. Сега се создава нова папка (Auto Transfer) во којашто се презема софтверот Autotransfer и во неа се следниве папки и датотеки:
 7. Поврзете го Вашиот WALKMAN (Ве молиме проверете ја листата на компатибилни модели погоре) на УСБ-портата на компјутерот.
 8. Кога Вашиот WALKMAN е откриен и подготвен за користење, копирајте ги СИТЕ горенаведени датотеки во коренската папка на Вашиот WALKMAN.

Информации за датотеката

Име на датотека

 • AutoTransfer.exe

Големина на датотека

 • 501.7 Kb