Преземања

Кога производот од Sony содржи софтвер што се ажурира, компанијата Sony може да издава безбедносни ажурирања и ажурирања што се неопходни за правилно работење на уредот. Ќе бидете известени за нови ажурирања за вашиот уред ако е поврзан на интернет или преку соодветните апликации за поддршка на Sony, доколку се достапни. Исто така, секогаш можете повторно да ја посетите оваа страница за да ги преземете најновите достапни ажурирања. Sony препорачува да го инсталирате најновото ажурирање за вашиот уред најбрзо што можете откако ќе биде објавено. Доколку не го сторите тоа, вашиот уред може да биде изложен на безбедносни ризици и/или може да биде нарушено правилното работење на уредот.

За жал, во моментов нема преземања за овој производ.