• Наснимување на звук, 12-битно

    ДА

   • Вграден звучник

    ДА

   • Вграден микрофон

    Стерео

   • Аудио систем

    PCM (12-битно / 16-битно)

   • Општ пристапен профил

    НЕ

   • Мрежен профил за телефонска врска

    НЕ

   • Основен профил за производство на слики

    НЕ

   • Брзина на блендата

    1/3-1/3500

   • Напредна технологија HAD

    ДА

   • Фокус: автоматски целосен опсег

    ДА

   • Бруто број на пиксели (илјади)

    2.110

   • Број на пиксели во активен мемориски режим (илјади)

    1.920

   • Број на пиксели во активен режим на камера (илјади)

    1.080

   • 14-битен DXP

    ДА

   • Избледувач

    Црна, мозаик, преклопување, пребришување, еднобојна, случајна точка

   • Копче за рачно фокусирање

    Прстен

   • Минимум осветлување без NightShot (лукс)

    0.0

   • Фокус во една точка (плоча на допир)

    ДА

   • Баланс на белата боја

    автоматски / надворешно / внатрешно / едно притиснување

   • SteadyShot (стабилизатор на сликата)

    Супер (електронски)

   • Програма АЕ

    Портрет / плажа и скијање / спортска лекција / пејзаж / рефлектор / залез и месечина

   • Намалување на шумот во камерата

    ДА

   • Интервално снимање

    ДА

   • Фокус: рачно

    ДА

   • Минимално осветлување (лукс)

    7.0

   • Уред за слики: големина

    1/3,6

   • Backlight Compensation (компензација на задното осветлување)

    ДА

   • Мерач на точки

    ДА

   • Уред за слики: систем

    Преплетување

   • Длабочина (мм)

    172.0

   • Широчина (мм)

    68.0

   • Височина (мм)

    89.0

   • Холограмски автоматски фокус

    НЕ

   • Ноќно снимање

    НЕ

   • Режим на блиц: Препорачана далечина (мемориски режим) (м)

    0,3-2,5

   • Блиц со автоматско извлекување

    ДА

   • Влез за слика

    ДА

   • Излез за слика

    ДА

   • Влез S-Video

    ДА

   • i.LINK (DV) излез

    ДА, НЕ

   • Приклучок за USB

    ДА

   • Аудио влез

    ДА

   • Излез S-Video

    ДА

   • i.LINK (DV) влез

    ДА, НЕ

   • Аудио излез

    ДА

   • Снимање во боја во мрак: режим на фото апарат

    ДА

   • Nightshot: режим на камера

    Super NightShot Plus

   • Леќи

    Carl Zeiss® Vario-Sonnar® T*

   • F

    1,8-2,1, 4,5 - 45, 52 - 520, 39 - 390

   • Сооднос на зумот (оптички)

    10.0, 120.0

   • Прецизен дигитален зум

    ДА

   • Копче за зумирање

    Рачка

   • Пречник на филтерот (мм)

    37.0

   • Забрзано снимање

    Нормална брзина

   • Големина на слика: мaкс.

    1.600 x 1.200

   • Компатибилност со Memory Stick PRO™

    ДА

   • Формат

    MPEG1

   • Режим на снимање

    Презентација (320 x 240) / Видео пошта (160 x 112)

   • Потпирање при автоматската експозиција кај забрзаното снимање

    ДА

   • Компресија на фотографии

    JPEG

   • Повеќекратно забрзано снимање на 9 слики

    НЕ

   • Големина на слика: VGA

    640 x 480

   • Maкс. број на снимени слики (со испорачаниот Memory Stick™)

    120.0

   • Број на снимени слики во режимот најдобро (со испорачаниот Memory Stick™)

    8.0

   • Прогресивно сканирање

    НЕ

   • Систем на прогресивна бленда

    ДА

   • Стандарден режим на снимање на фотографии

    1/10

   • Филм MPEG

    EX

   • Мемориски микс

    ДА

   • Индексна репродукција

    ДА

   • Режим на фотографирање во фина резолуција

    1 /4

   • Медиум за снимање

    Memory Stick Duo™

   • Функција за електронска пошта

    НЕ

   • Мрежен прегледник

    НЕ

   • Албумска функција

    НЕ

   • Мрежна функција

    НЕ

   • Безжична комуникација со функцијата Bluetooth®

    НЕ

   • Функција за мрежа USB

    НЕ

   • Непрекинато време на снимање со испорачаната батерија и окулар (мин.)

    85.0

   • Ефекти со сликите

    Мозаична, соларизација, еднобојна, сепија, негатив, пастел

   • Потрошувачка на енергија: VF (W)

    3.2

   • Maкс. непрекинато време на снимање со опционална батерија и окулар (мин.)

    320.0

   • Систем InfoLITHUM

    ДА

   • Папуча за опремата

    ДА

   • Вградено светло

    НЕ

   • Режим за покажување

    ДА

   • Режим на прогресивно снимање

    ДА

   • Потрошувачка на енергија: LCD (W)

    4.3

   • Дигитални ефекти за сликите

    Мирна слика, молскавично движење, регулатор за луминанса, бавна бленда, трага, стар филм

   • Тежина без лента/батерија (г)

    630.0

   • Снимање со широк екран 16:9 (целосно)+

    ДА

   • Информации за батеријата

    ДА

   • Проточен USB

    ДА

   • 21-пински адаптер

    ДА

   • Кабел за USB

    ДА

   • Адаптер за наизменична струја

    AC-L25

   • Појас за околу зглоб

    НЕ

   • Memory Stick™ (MB)

    8.0

   • Пакување со батерија на полнење

    NP-FP50

   • Драјвер за USB

    ДА

   • Лента / лента за чистење

    НЕ

   • Софтвер за уредување

    Пакување на сликите

   • Кабел AV

    Стерео AV + S

   • Пенкало со игла

    НЕ

   • Безжичен далечински управувач

    RMT-831

   • Капаче за леќите

    ДА

   • Појас за преку рамо

    ДА

   • LCD: големина (инчи)

    3.5

   • Хибриден екран со течни кристали

    ДА

   • LCD: пиксели (точки)

    123200.0

   • Плоча на допир

    ДА

   • Окулар: пиксели (илјади точки)

    123.2

   • Визир

    Боја

   • Репродукција NTSC на телевизор PAL

    НЕ

   • Функција за претворање на сигналот

    ДА

   • Наснимување и монтажа

    Дигитално програмско уредување

   • Формат

    DV

   • Долготрајно снимање

    ДА

   • Репродукција на Hi8 / Video8

    НЕ

   • Касетна меморија

    ДА

   • Зум при репродукција

    ДА