• Тежина

    Прибл. 1,72 kg (без батерија)

   • Димензии (Ш x В x Д)

    300 x 125 x 210,5 мм

   • Однапред поставени станици

    30 (FM 20, DAB 10)

   • Потрошувачка на енергија

    AC 15W

   • Излезна моќност

    2 + 2 W

  • AC кабел; Гарантен лист; Инструкции за користење; Заштитен слој