ИД на напис : 00251426 / Последна промена : 16.03.2021

Прекинување на услугата Photo Sharing Plus на телевизори без Android од Sony 2016 – 2020 - 9 декември

    Поради намалување на популарноста и корисниците, Sony одлучи да ја прекине услугата Photo Sharing Plus. Услугата и иконата за Photo Sharing Plus ќе бидат отстранети од сите телевизори без Android од Sony 2016 – 2020 по декември 2020 година. 

    Ако сѐ уште сакате да ги прикажувате сликите од мобилниот уред, препорачуваме да ја користите функцијата за Пресликување на екранот.

    Ви благодариме за разбирањето и се извинуваме за сите непријатности околу ова.