ИД на напис : 00249040 / Последна промена : 01.10.2021Отпечати

Дигитална обработка на слика: Каде да го најдам името на моделот и серискиот број?

    Примери за имиња на точни модели: DSC-W270 | NEX-5 | DCR-SX15E

    1. Име на модел
    2. Сериски број

    lens serial number and model name location