Поддршка

  Доживување на 360 Reality Audio со користење на аудиопроизводи од Sony

  Уживајте во 360 Reality Audio со слушалки од Sony

  Кога користите слушалки од Sony, може да уживате во слушањето музика снимена во 360 Reality Audio.
  Исто така, ако користите слушалки од Sony што ја поддржуваат функцијата за „персонализација“, може да уживате во звук што е исклучително реален и сеопфатен така што ќе извршите „360 Reality Audio Setup“ со користење на апликацијата Headphones Connect.

  „Персонализација“ со користење компатибилни слушалки од Sony

  • ПОТПОЛНО БЕЗЖИЧНО
   WF-1000XM4, WF-1000XM3, WF-1000X, WF-H800, WF-SP800N
  • ЛЕНТА ЗА НА ГЛАВА
   WH-1000XM4, WH-1000XM3, WH-1000XM2, WH-H910N, WH-H900N, WH-H810, WH-H800, WH-XB900N, WH-XB700, MDR-XB950N1, MDR-XB950B1, MDR-Z1R, MDR-Z7M2, MDR-Z7, MDR-1AM2, MDR-1A, MDR-H600A
  • СЛУШАЛКИ ЗА ВО УВО
   WI-1000XM2, WI-1000X, WI-H700, IER-Z1R, IER-M9, IER-M7, IER-H500A, XBA-Z5, XBA-N3, XBA-N1, SBH90C, STH50C

  Уживајте во 360 Reality Audio со безжични звучници од Sony

  Ако користите безжични звучници од Sony што се компатибилни со 360 Reality Audio и ако се претплатите на услугата за проследување музика 360 Reality Audio, тогаш ќе можете да уживате во ова ново музичко доживување.

  SRS-RA5000, SRS-RA3000