ИД на напис : 00226648 / Последна промена : 01.07.2019

Прекинување на VEWD TV Store на телевизори од 2012-2018 од Sony – 25 април 2019 година

  Почитуван и ценет кориснику на Sony,

  Поради завршувањето на договорот помеѓу давателот на услугата и Sony, VEWD TV Store нема да биде достапна повеќе на телевизорите од Sony по 25 јуни 2019 година

  VEWD TV ќе биде отстранета од засегнатите модели на телевизори и нема да биде достапна по 25 јуни 2019 година.

  Ви благодариме за разбирањето и се извинуваме за сите непријатности околу ова.

  ЗАБЕЛЕШКА: Прекинувањето на „VEWD TV store“ не влијае врз достапноста на интернет-прегледувачот. Интернет-прегледувачот сѐ уште е достапен на одредени модели.


  [Засегнати модели – Серија FY12-18]


  Модели BRAVIA 2012

  • Серии EX55* и EX65*
  • Серии HX75*, HX85*, HX95* и X90**

  Модели BRAVIA 2013

  • Серии W60*A, W65*A, W68*A, W80*A, W85*A и W90*A
  • Серии X85**A, X90**A и S99*A

  Модели BRAVIA 2014

  • Серии X950*B, X90**B, X850*B и S900*B
  • Серии W95*B, W58*B, W8**B, W7**B и W60*B

  Модели BRAVIA 2015

  • Серии R55*C, R50*C и W705C

  Модели BRAVIA 2016

  • Серии WD75*, WD65* и WD60*
  • Серија WD655

  Модели BRAVIA 2017

  • Серии XE70**, WE75** и WE6** 
  • Серии RE4** и RE3**

  Модели BRAVIA 2018

  • Серии XF70**, WF6** и RF4**


  Не сте сигурни на која серија телевизори припаѓа вашиот модел? Еве неколку примери:

  • KDL-55HX955
  • KDL-46W905A
  • KD-85X9505B
  • KDL-48R550C
  • KDL-49WD755
  • KD-55XE7002
  • KDL-49WE755
  • KD-65XF7005
  • KDL-50WF660
  • KD-65XG7093
  • KDL-50WG665