ИД на напис : 00225708 / Последна промена : 27.06.2019Отпечати

Важно ажурирање на фирмвер за ILCE-9 на верзија 5.00 – 25 март 2019 г.

  Задоволство ни е да ве известиме дека е достапно ново ажурирање на фирмверот (верзија 5.00) за ILCE-9.

  Ова големо ажурирање на софтверотги проширува постојните перформанси за AF на моделот и додава повеќе нови функции кои обезбедуваат дополнителна поддршка при фотографирање, прегледување и приспособување на фотоапаратот.

  За да дознаете повеќе за

  • придобивките и карактеристиките на ова ажурирање
  • новите апликации што го поддржуваат ILCE-9
  • како да го инсталирате ова ново ажурирање на фирмверот,


  преземете го делот Преземања на страницата за производот ILCE-9 на нашата веб-локација за поддршка.

    Одете до делот Преземања за ILCE-9 ➤  

   

  Искрено се надеваме дека ќе уживате во ова возбудливо ажурирање за ILCE-9!