ИД на напис : 00224100 / Последна промена : 27.06.2019

Прекинување на услугите Track ID (ИД на песна), Music Search (Пребарување музика) и Video Search (Пребарување видеа) на телевизори BRAVIA од 2011–2012 година од Sony – 21 февруари 2019 година

Производи и категории на кои се однесува овој напис

Почитуван и ценет кориснику на Sony,

На 31 март 2019 година, достапноста на услугите Track ID (ИД на песна), Music Search (Пребарување музика) и Video Search (Пребарување видеа) ќе заврши на телевизори BRAVIA од 2011–2012 година.*

Ви благодариме за разбирањето и се извинуваме за сите непријатности околу ова.


*Телевизорите BRAVIA од 2012 година сѐ уште имаат пристап до вградениот TV Guide (Водич за телевизија); сепак, информациите што се прикажуваат во водичот зависат од дифузерот.

 

[Засегнати модели]

  • Телевизори BRAVIA од 2011 година: серии BX32, BX42, CX32, CX52, EX31, EX32, EX41, EX42, EX52, EX72, NX52, NX72, HX72, HX82 и HX92
  • Телевизори BRAVIA од 2012 година: серии BX34, BX44, EX43, EX44, EX55, EX65, HX75, HX85, HX95 и X905


Не сте сигурни на која серија телевизори припаѓа вашиот модел? Еве неколку примери:

  • KDL‐46HX923
  • KDL‐46EX521
  • KDL‐32BX420