ИД на напис : 00204510 / Последна промена : 27.06.2019

Прекинување на апликацијата Photo Sharing Plus на телевизори со Android од Sony од 2015 до 2016 – 22 ноември 2018 година

  Почитуван и ценет кориснику на Sony,

  Од јануари 2019 година, услугата Photo Sharing Plus ќе биде прекината на телевизорите со Android од Sony од 2015 до 2016 година.

  Ако сакате да прикажувате слики на BRAVIA телевизор, препорачуваме пренесување или пресликување на екранот со вашите фотографии што се зачувани во Google Photos, преку паметен телефон или таблет.

  Иконата за Photo Sharing Plus ќе се отстрани од засегнатите телевизори на 16 јануари 2019 година.

  Ви благодариме за разбирањето и се извинуваме за сите непријатности околу ова.
   

  [Засегнати модели]

  • Телевизори со Android од Sony од 2015 и 2016 година: Серии W75C, W80C, W85C, S80C, S85C, X80C, X83C, X85C, X90C, X91C, X93C, X94C, SD85, XD85, XD93 и XD94


  Не сте сигурни на која серија телевизори припаѓа вашиот модел? Еве неколку примери:

  • KDL-75W855C
  • KD-65X9305C
  • KD-55XD8577