ИД на напис : 00204291 / Последна промена : 27.06.2019Отпечати

Услугата за играта Asphalt Nitro завршува на телевизори со Android од Sony од 2015 до 2018 година

  четврток, 15 ноември 2018 г.

  Почитуван и ценет кориснику на Sony,

  Поради завршување на договорот помеѓу Gameloft и Sony, услугата Asphalt Nitro ќе биде прекината на телевизорите со Android од Sony од 2015 до 2018 година.
  Услугата ќе се отстрани од засегнатите модели на телевизори и нема да може да се пристапи до неа по
   по 16 јануари 2019 година. 

  Ви благодариме за разбирањето и се извинуваме за сите непријатности околу ова.