ИД на напис : 00180183 / Последна промена : 01.08.2023Отпечати

Известување за бесплатна поправка: телевизори KD-55XD9305 и KD-65XD9305

  Почитувани купувачи на BRAVIA,

  Кај некои телевизори KD-55XD9305 и KD-65XD9305 може да се појави проблем при што тие не се вклучуваат поради проблем со печатената плоча за напојување.

  За да се поправи овој проблем – според одредбите и условите од гаранцијата за производот што важи за овие модели – ќе ви го поправиме засегнатиот телевизор бесплатно до 29 февруари 2024 година.

  Ви благодариме за поддршката и се извинуваме за сите непријатности околу ова.

  Засегнати модели

  • KD-55XD9305
  • KD-65XD9305

  Конверзија на

  Ако имате засегнат модел кој не може да се вклучи, контактирајте со нашиот тим за поддршка за производи за помош. Ако нивната дијагноза потврди дека проблемот го предизвикува грешка на печатената плоча за напојување, засегнатиот телевизор ќе биде поправен бесплатно, според насоките наведени погоре.