ИД на напис : 00171580 / Последна промена : 02.03.2017

Прекинување на услугата YouTube на производите за аудио и видео од Sony од 2012 година – 2 февруари 2017 година

    Почитуван и ценет кориснику на Sony,

    Можеби сте забележале појава на симптоми како што се прикажување црн екран и прекини во репродукцијата на видео при користење на апликацијата YouTube на производите за аудио и видео од Sony од 2012 година.

    Поради овие проблеми, Sony одлучи да ја отстрани апликацијата YouTube од овие уреди од 15 февруари 2017 година.

    Се извинуваме за сите непријатности околу ова.