Стандардни примарни објективи

Разгледајте ја обемната палета на наградувани стандардни примарни објективи за снимање видео и создавање содржини.

Причината поради која ја претворив страста во работа беше потполната слобода за раскажување приказни. Отсуството на ограничувања ми овозможи да создадам сопствен начин на снимање.
                Simone Cioé | Италија
SEL20F18G

Снимено со Alpha 6600 од страна на амбасадорот Ilhan Eroglu на Sony Europe

Целосна слика, 20 мм f/1,8G

Објектив од средна категорија

Два елементи AA (напредни асферични) за неверојатна резолуција низ целата слика

Линеарни XD-мотори за брз и прецизен фокус

Фокусирање на екстремно мала оддалеченост до 0,18 м

Извонредно лесен, компактен и отпорен на прав и влага

Целосна слика, 24 мм f/2,8G

Објектив од основна категорија

G-објектив - широкоаголен примарен објектив со светла и фиксна решетка f/2,8 и рамномерно дефокусирање

Три асферични елементи за висока резолуција низ целата слика

Два линеарни мотори за брз и прецизен фокус

Фокусирање на екстремно мала оддалеченост до 0,18 м

Извонредно лесен, компактен и отпорен на прав и влага

SEL24F28G

Снимено со Alpha 7C од страна на амбасадорот Terry Donelly на Sony Europe

Ahead of the Game

Bertrand Bernager

SEL35F18F

Режисерот Dennis Schmelz од Sony Europe со објектив со 35 мм и F/1,8 од Sony  

Целосна слика, 35 мм f/1,8

Објектив за видео од основна категорија

Компактен и лесен, од тип за целосна слика

Голема резолуција низ целата површина со најшироката решетка

Разновидност и сигурност за разни ситуации за фотографирање

Тивко и сигурно следење со AF при снимање и фотографирање

Дизајн што е отпорен на прав и влага

Frozen Filmmaking

Dennis Schmelz

Ве молиме прифатете ги колачињата на Youtube за да го погледнете видеото

Отворете ги опциите за колачиња подолу и вклучете ги колачињата на Youtube во делот „Functional“ (Функционални).

Целосна слика, 40 мм f/2,5G

Објектив од средна категорија за улично фотографирање

G-објектив - стандарден примарен објектив со фиксна решетка F/2,5 и одлично дефокусирање

Три асферични елементи за висока резолуција низ целата слика

Два линеарни мотори за брзо, прецизно и тивко автоматско фокусирање

Извонредно лесен, компактен и отпорен на прав и влага

SEL40F25G

Снимено со Alpha 7C од страна на амбасадорот Bertrand Bernager на Sony Europe

Ahead of the Game

Bertrand Bernager

SEL50F25G

Снимено со Alpha 7C од страна на амбасадорот Terry Donelly на Sony Europe

Целосна слика, 50 мм f/2,5G

Објектив за видео од основна категорија

G-објектив - стандарден примарен објектив со светла фиксна решетка f/2,5 и рамномерно дефокусирање

Два асферични елементи за висока резолуција низ целата слика

Два линеарни мотори за брз и прецизен фокус

Фокусирање на екстремно мала оддалеченост до 0,31 м

Извонредно лесен, компактен и отпорен на прав и влага

Alpha Universe Story Detail
Леќа
лого

Не можете да го најдете тоа што го барате?

Погледнете ја целата наша палета на објективи за пејзажи тука.

БЕСПЛАТНА ПРОДОЛЖЕНА ГАРАНЦИЈА ОД ЕДНА ГОДИНА*

*Важат правила и услови - само одредени модели - не може да се додаде на други продолжени гаранции.