Слика од Пренослив држач со звучници за iPhone/iPod со Bluetooth®
Слика од Пренослив држач со звучници за iPhone/iPod со Bluetooth®
Слика од Пренослив држач со звучници за iPhone/iPod со Bluetooth®
Слика од Пренослив држач со звучници за iPhone/iPod со Bluetooth®
Слика од Пренослив држач со звучници за iPhone/iPod со Bluetooth®
Слика од Пренослив држач со звучници за iPhone/iPod со Bluetooth®
Слика од Пренослив држач со звучници за iPhone/iPod со Bluetooth®
Слика од Пренослив држач со звучници за iPhone/iPod со Bluetooth®
Слика од Пренослив држач со звучници за iPhone/iPod со Bluetooth®
Слика од Пренослив држач со звучници за iPhone/iPod со Bluetooth®
Слика од Пренослив држач со звучници за iPhone/iPod со Bluetooth®
Спецификации и функции
  • Врвен квалитет на звукотУживајте во почист и квалитетен вокален звук благодарение на високотонците

  • Модерен, привлечен, елегантен дизајн.Врвниот материјал со кој се изработени звучниците и брусениот челик што не `рѓосува додаваат софистициран изглед на вашата дневна соба

  • Безжично проследување на вашите содржини преку Bluetooth®Bluetooth® ќе ви овозможи безжично да уживате во вашите содржини од iPod touch / iPhone / iPad, Smartphone уреди со Android™, графички табли или PC

  • Преносливост до 6 часа!Држач со звучници со можност за полнење и вградена батерија, идеален за музика во вашиот дом или кога сте во движење

  • Произведено за iPod / iPhone / iPadРепродуцирајте музика и видео снимки од вашиот iPod / iPhone / iPad и истовремено полнете ги.

  • FM приемникСлушајте ја вашата омилена радио станица со неверојатен квалитет на звукот

  • Безжичен далечински управувачКонтролирајте ги вашите содржини од далечина со испорачаниот далечински управувач

Дознајте повеќе за функциите за заштеда на енергија и нашата посветеност за поодржлива иднина. Посетете го нашиот еко-сајт