Слика од Безжичен заден звучник за HT-ZF9
Слика од Безжичен заден звучник за HT-ZF9
Слика од Безжичен заден звучник за HT-ZF9

Спецификации

Уживајте во опкружувачки звук со безжичниот заден звучник за HT-ZF9.
  • Наменски безжични задни звучници за употреба со HT-ZF9

  • Може да воспоставите директна безжична врска со HT-ZF9

  • Можност за монтирање на ѕид

Компанијата Sony не само што е посветена да ви обезбеди производи, услуги и содржини кои нудат возбудливи доживувања, туку работи и кон исполнување на целта да постигне искористување на животната средина еднакво на нула преку своите деловни активности Дознајте повеќе за Sony и за животната средина