HT-ZF9

Потполно уживање, исклучителна реалистичност 

Почувствувајте ја возбудата од филмскиот звук со 3.1-кан. звучник во вид на лента со Dolby Atmos / DTS:X што се одликува со Vertical Surround Engine и дизајн што совршено ќе се вклопи во вашиот дом.

ДОМАШНО КИНО И ЗВУЧНИЦИ ВО ВИД НА ЛЕНТА

3.1-кан. звучник во вид на лента со Dolby Atmos®/ DTS:X™ и технологија Wi-Fi/Bluetooth® | HT-ZF9

HT-ZF9

Слика од 3.1-кан. звучник во вид на лента со Dolby Atmos®/ DTS:X™ и технологија Wi-Fi/Bluetooth® | HT-ZF9

Слушајте звук од сите правци со опкружувачкиот звук со макс. 7.1.2 канали 

Нашата најнова технологија за опкружувачки звук Vertical Surround Engine ви овозможува да уживате во возбудливиот звук на најновите формати на звук како во кино, како што се Dolby Atmos и DTS:X, преку тенок уред. Независно од видот на просторијата, неговите три предни звучници создаваат „вертикален“ звук со што се добива виртуелен опкружувачки звук што доаѓа кон вас од сите страни. 

Spider-Man™: Homecoming сега е достапен во 4K Ultra HD™

Сите содржини се подобруваат со 7.1.2 канали  

Отсега ќе можете да уживате во сите содржини што ги гледате со звук со макс. 7.1.2 канали. Нашата напредна дигитална обработка на сигнали ги претвора сите звуци со прекрасен опкружувачки звук со притиснување на само едно копче на далечинскиот управувач.

HT-Z9F за звук со макс. 7.1.2 канали
 СО ИСКЛУЧЕН VERTICAL S.
HT-Z9F со Dolby Atmos
 СО ВКЛУЧЕН VERTICAL S.

Изберете ги совршените поставки

Копче за секој звук - изберете го тоа што е соодветно за содржините што ги гледате или слушате.

 • Режим за кино на HT-79FРежим за кино
 • Режим за музика на HT-Z9FРежим за музика
 • Режим за студио за игри на HT-Z9FРежим за студио за игри
 • Режим за вести на HT-Z9FРежим за вести
 • Режим за спорт на HT-Z9FРежим за спорт
HT-Z9F 4K

The Dark Tower сега е достапен во 4K Ultra HD™.

Уживајте во сите ваши филмови во 4K HDR-квалитет

Одликувајќи се со најнова технологија за проследување во 4K HDR со 18 Gbps и HDCP 2.2, HT-ZF9 е подготвен за најновите формати за домашно кино.

Поврзете ја целата ваша опрема  

Поврзете го преку HDMI, Wi-Fi, USB и други приклучоци за да уживате во музика и филмови од различни извори.

Лого за Wi-Fi на HT-Z9F

Wi-Fi®

Поврзете се безжично со услуги за проследување музика од интернет преку вградениот Wi-Fi.

Лого за Bluetooth® на HT-Z9F

 Поврзување преку Bluetooth® 

Проследувајте музика безжично преку технологијата Bluetooth®.

Лого за звук со висока резолуција на HT-Z9F

Така како што замислиле изведувачите

Уживајте во звук со поголем квалитет од CD дисковите, благодарение на звукот со висока резолуција. Страста за музика ги обединува сите компоненти, од сигналот па сè до звучникот, а вие ќе помислите дека изведувачот настапува пред вас.

Лого за DSEE HX™ на HT-Z9F

Подобрете ги деталите со DSEE HX™

DSEE HX™ ја подобрува вашата постоечка музика до квалитет сличен со звукот со висока резолуција.

Проследувајте музика низ целата куќа

Искористете ја апликацијата Sony | Music Center (претходно нарекувана SongPal) за да групирате одредени звучници во вид на лента и звучници од Sony, а потоа проследувајте музика во повеќе простории.

 • Безжично слушање во повеќе соби
 • Поврзете задни звучници
Спецификации и функции
Почувствувајте ја возбудата од филмовите со прекрасен 3.1-кан. звучник во вид на лента со Dolby Atmos, благодарение на нашиот нов Vertical Surround Engine и дизајн што совршено ќе се вклопи во вашиот дом.
 • 3.1 канали со Dolby Atmos/DTS:X и Vertical Surround Engine

 • Пет режими на звук за подобри филмови, музика, игри, вести и спорт

 • Компатибилност со 4K HDR

 • Вграден WiFi и лесно проследување преку BLUETOOTH®

 • Поддршка за звук со висока резолуција

Компанијата Sony не само што е посветена да ви обезбеди производи, услуги и содржини кои нудат возбудливи доживувања, туку работи и кон исполнување на целта да постигне искористување на животната средина еднакво на нула преку своите деловни активности Дознајте повеќе за Sony и за животната средина