2.1-КАН. ЗВУЧНИК ВО ВИД НА ПОДЛОГА ЗА ТВ СО WI-FI/BLUETOOTH® ТЕХНОЛОГИЈА

Бидете во центарот на случувањата со овој „сè во едно“ Bluetooth® звучник во вид на подлога

HTXT3.CEL

2.1-кан. звучник во вид на подлога со S-Force PRO Surround Sound, NFC и поврзување преку LDAC Bluetooth®

Sony пребарувач на продавници

Побарајте продавница блиску до вас во која го има вашиот производ

Внесете локација или поштенски број или, пак, кликнете два пати на мапата за да ги погледнете достапните продавници
Пронајдете продавница
За
Прикажи
 
Специјална продавница:
Vaio experience продавница Продавница за доживување на производите DSLR продавница