ЗВУЧНИЦИ ВО ВИД НА ЛЕНТА

2.1-кан. звучник во вид на подлога за ТВ со вграден сабвуфер

HT-XT1
Слика од 2.1-кан. звучник во вид на подлога за ТВ со вграден сабвуфер
Слика од 2.1-кан. звучник во вид на подлога за ТВ со вграден сабвуфер
Слика од 2.1-кан. звучник во вид на подлога за ТВ со вграден сабвуфер
Слика од 2.1-кан. звучник во вид на подлога за ТВ со вграден сабвуфер
Слика од 2.1-кан. звучник во вид на подлога за ТВ со вграден сабвуфер
Слика од 2.1-кан. звучник во вид на подлога за ТВ со вграден сабвуфер
Слика од 2.1-кан. звучник во вид на подлога за ТВ со вграден сабвуфер
Основа за звук

Целосниот домашен аудио систем започнува и завршува со HT-XT1. Оваа тенка "сè-во-едно" музичка кутија содржи вграден сабвуфер и звук од 170W кој ја исполнува просторијата и има компактен дизајн кој се поставува под вашиот телевизор. Уживајте во виртуелен 3D звук како во кино со технологијата S-Force PRO Front Surround и веднаш започнувајте да проследувате музика со NFC и Bluetooth®.

"Сè во едно" решение за звук

Дали сакате прекрасно доживување на кино звукот без нередот што го предизвикуваат повеќеканалните аудио системи? HT-XT1 поседува дизајн на рамна кутија со стакло отпорно на гребење за постигнување на врвна завршна обработка. Тоа значи дека кутијата може да стои самостојно или да послужи како масичка за вашиот телевизор.

Звук со огромен квалитет

Збогатете го вашето аудио доживување со 2.1-каналниот звук со вкупна излезна моќност од 170W и уживајте во вашите омилени филмови со звук кој ја исполнува просторијата. HT-XT1 содржи и вграден сабвуфер во кутијата со компактен дизајн за да обезбеди длабоки и громогласни бас тонови за да добиете прекрасно аудио доживување.

Опкружени со звук

Исполнете ја дневната соба со 3D звук како во кино. Уникатната S-Force PRO Front Surround технологија овозможува исполнување на целата ваша соба со опкружувачки звук со помош на само два предни звучници, за да добиете виртуелно доживување со опкружувачки звук.

Сè што е потребно е еден допир

Дали сакате веднаш да слушате музика? Едноставно допрете го паметниот телефон или таблет уредот кој поддржува NFC за да го поврзете преку Wi-Fi® и да ги слушате омилените мелодии што ја исполнуваат просторијата.

Проследувајте преку Bluetooth®

Не грижете се ако вашиот паметен телефон не поддржува Wi-Fi® или NFC - и покрај тоа можете да проследувате музика директно од вашиот телефон или таблет уред со користење на безжично Bluetooth® поврзување.

Едноставно и интелигентно поставување

Поврзете ја "сè-во-едно" музичката кутија HT-XT1 без напор со вашиот телевизор, Blu-ray плеер или PlayStation® благодарение на трите HDMI® влезови и еден излез за едноставно поставување.

Спецификации

  • "Сè-во-едно" дизајн на музичка кутија

  • 2.1-кан. звук со вкупна излезна моќност од 170W

  • S-Force PRO Front Surround технологија

  • Безжично проследување со NFC и Bluetooth®

  • 3x HDMI® влезови, 1x HDMI® излез

Излезна моќност (вкупна)
170W
Канали на засилувач
2.1кан.
Влезни и излезни приклучоци
HDMI® видео влез (3), HDMI® видео излез (1), Аналоген аудио влез (1), Оптички аудио влез (испорачан) (1)
ГОЛЕМИНА НА ГЛАВЕН УРЕД - САМО КУЌИШТЕ (Ш X В X Д) 
72 x 7,2 x 31 см
ГОЛЕМИНА НА САБВУФЕР (Ш X В X Д) 

Што има во пакетот

Оптички кабел (1,5 м), Упатство за употреба, Далечински управувач (RM-ANU207), Водич за запознавање

Компанијата Sony не само што е посветена да ви обезбеди производи, услуги и содржини кои нудат возбудливи доживувања, туку работи и кон исполнување на целта да постигне искористување на животната средина еднакво на нула преку своите деловни активности Дознајте повеќе за Sony и за животната средина